SOMMERHILSEN MED INFO FØR NY SESONG

Postet av Norges Fekteforbund den 5. Jul 2018

I løpet av det siste året er det blitt etablert flere nye fektetilbud, andelen barn og ungdom er økende og fektere under 20 år står nå for 63 prosent av fekterne. Stevnedeltakelsen øker også, Ungdomsserien har blitt en suksess, og det er gjenført både nasjonale og regionale treningssamlinger med fektere fra de fleste klubbene

EN SPORT I VEKST
Norsk fekting fortsetter å vokse, og vokser stadig raskere. Antall aktive fektere har økt med over 50 prosent siden 2010, og det er de mindre og mellomstore klubbene som har vokst mest. Det er ingen grunn til å tro at veksten skal avta.

NYE FEKTERE ØNSKES VELKOMMEN
Norges Fekteforbund ønsker alle nye fektere velkommen, og de fleste klubbene arrangerer nybegynnerkurs i forbindelse med skolestart. Vi oppfordrer derfor alle interesserte til å ta direkte kontakt med fekteklubbene. Klubboversikt finnes via denne lenken.

BIDRA TIL Å SYNLIGGJØRE FEKTING
Fekteforbundet publiserer rundt seks nyhetssaker i måneden, og har vært aktive i sosiale medier med over 100 saker publisert på forbundets offisielle Facebook-profil siden juletider. Både fektere, tillitsvalgte og foresatte oppfordres til å holde seg orientert, samt like og dele saker for å eksponere enda flere for fekting.

PÅMINNELSER FOR NESTE SESONG
Vi har tidligere publisert følgende nyhetssaker som det kan være greit å få en påminnelse om:

Ny stevnekalender

Nye uttakskriterier til landslag og mesterskap

Nye sikkerhetskrav til maskene

Nye krav til personvern (GDPR)


Forbundskontoret vil være delvis stengt i resten av juli.

TAKK FOR EN FIN SESONG MED MANGE HØYDEPUNKTER, OG GOD SOMMER!