KONURRANSEUSTYR

Norges Fekteforbund gjennomfører mesterskap og treningssamlinger i samarbeid med fekteklubbene. Forbundet har av den grunn ikke prioritert innkjøp av eget utstyr for å gjennomføre egne aktiviteter.

Fekteforbundet eier noe kostbart konkurranseutstyr som er tiltenkt brukt i Oslo Cup, Norges eneste FIE-konkurranse, Norgesmesterskap og andre store evenementer. Utstyret er tilkommet som gaver fra det internasjonale fekteforbundet FIE, og er på grunn av lagerkapasitet er lagret gratis i Bygdøhus. 

Fekteklubber kan låne utstyr mot at dette forsikres, hentes fra lageret etter avtale med stiftelsen Bygdøhus, og leveres tilbake til lageret til avtalt tid, i fungerende stand. Forsikringssummen avtales med Fekteforbundets administrasjon ift. hva som lånes.

Lenke til oversikt over Fekteforbundets konkurranseutstyr


Utstyrsleverandører

Det er ingen forhandlere av fekteutstyr i Norge. Norges Fekteforbund anbefaler derfor fektere om å ta kontakt med klubben for å forhøre seg om klubben kjøper inn utstyr for videresalg. 

Fekteutstyr kan kjøpes fra ulike leverandører via internett, eller i butikkutsalg i utlandet. Interessert også kontakte fektetrener i Bygdø Fekteklubb; Mariusz Piasecki e-post: marpias2000@yahoo.no. som har agentur på det tyske merket Allstar International.