Bruk våre sponsorer


THON HOTELS

"Thon Hotels gir Fekteforbundets klubber og medlemmene deres gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av Fekteforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels".

Klikk på Thon-logoen og du kommer til Thon Hotels sin hjemmeside. Du er nå automatisk pålogget med Fekteforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Heretter vil du få opplyst de billigste tilbudene og prisalternativene. Husk, det er kun via dette link du får rabattene (TH87814)! Ved Telefonbestilling bruk kode FFAFEK.

Thon Hotels støtter idretten din og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: "Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferansehoteller".


NORWEGIAN

Norges Fekteforbund har inngått en avtale på flyreiser med Norwegian som kan gi besparelser på flyreiser i forbindelse med idretten. 

Avtalen gir gratis Fast Trac og rabatt på alle billetter, bortsett fra gruppereiser på hele Norwegian sitt rutenettet. Avtalekoden kan ikke distribueres bredt ut til alle medlemmene, men informasjon om avtalen og bookingguide er sendt ut til de som står som ansvarlig i hver fekteklubb.
HERTZ

Idretten (NF og fekteklubber) har en avtale med Hertz om bonus på alle leiebiler. Ved bilbestilling må man oppgi en kode, så vil leien bli registrert under Fekteforbundet. NF får ved årets slutt utbetalt en bonus.

NFs avtalenummer er: CDP# 582933


NORSK TIPPING

Norsk Tipping er idrettens generalsponsor. Overskuddet fra selskapets spill (spillemidlene) fordeles lik mellom norsk idrett og kultur. Fekteklubbene anbefales dessuten å utnytte mulighetene som finnes i Grasrotandelen. Denne ordningen som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Les mer om Grasrotandelen.SAS

Idretten (NF og fekteklubber) har en avtale med SAS om bonus på alle flyreiser for idretten. Ved billettbestilling må man oppgi en kode, så vil billettkostnaden bli registrert under Fekteforbundet. NF får ved årets slutt utbetalt en bonus.

Sportspriser: http://www.sas.no/no/Tilbud-og-priser/Priser/Sportspriser/

NFs kode er: FEKT999GJENSIDIGE

Alle fektere som betaler den nasjonale fektelisensen er forsikret gjennom Gjensidige. Forsikringen dekker behandlingsutgifter opp til kr. 50 000,- samt en engangsutbetalinger ved varig invaliditet eller død som følge av fekteulykke. Avtalen har forsikringsnummer: 85308003. Ta kontakt med NF ved spørsmål.