FEKTING PÅ ÅRETS UNGDOMSLEKER

Postet av Norges Fekteforbund den 6. Mai 2019

Ett av flere bilder som er tatt av Fotograf Stian Lønne Zakariassen under Ungdomslekene. Flere bilder og filmsnutter finnes på Ungdomslekenes       Facebookside og på Instagram: ungdomslekene2019. 

Fekting var én av idrettene på årets Ungdomsleker. Sammen med 15 andre idretter ble det arrangert stevne i kårdefekting i barne- og ungdomsklassene. Stevnet hadde 69 starter fra Bygdø FK, Njård Fekting, Titan FK, Kristiansund FK, Stavanger FK og Bergens FK. 

Helgens Ungdomslekene 2019 var det femte i rekken. Dette fellesarrangementet som sist ble arrangert i 2017 hadde nesten 2000 deltakere mellom 13 og 26 år. Konkurransene ble avholdt i Lillehammer Olympiapark, Tyrili og på Hamar. Fektestevnet foregikk i Ungdomshallen sammen med konkurransen i Bueskyting. 

Se mer informasjon om Ungdomslekene her.

Fekteforbundet gratulerer alle medaljevinnere og takker alle for deltakelsen!

SE FILM FRA UNGDOMSLEKENE

Se bilder fra konkurransen og vinnerne på Facebook-sidene til Bergens FKBygdø FK og Njård Fekting. 

Resultatene oppdateres her

Stor takk til Bygdø Fekteklubb
Fekteforbundet takker Bygdø Fekteklubb ved Samuil Kaminski, Mariusz Piasecki og Kristian Schønberg Christensen, samt Fekteforbundets sportslige leder, Bartosz Piasecki for dømming og mye jobbing med stevnegjennomføringen!

Neste stevne - Nøtterøy CUP
Fekteforbundet minner om Nøtterøy CUP 25. - 26. mai. Dette er det siste barne- og ungdomsstevnet før sommeren. Dette stevnet har dessuten en egen lagkonkurranse for veteraner. 

Påmeldingen med påmeldingsfrist 17. mai er åpen for fekteklubbene på Ophardt.