REGIONAL TRENINGSSAMLING I VINTERFERIEN

Postet av Norges Fekteforbund den 23. Feb 2024

God stemning i på Fekteforbundets regionale treningssamling i vinterferien. Foto: Norges Fekteforbund.

Hele 40 fektere fra syv fekteklubber på Østlandet deltok på Fekteforbundets regionale treningssamling i vinterferien. 

Treningssamlingen, som ble avholdt i Bygdøhus, ble ledet av Fredrik Backer som er Fekteforbundets utviklingsansvarlige. Med på laget hadde han Julia Broniszewska som til daglig er trener i Oslo FK. 

Deltakerne kom fra Njård Fekting, Bygdø FK, Nesodden Fekting, Holmlia FK, Bekkestua Fekting, Skjetten Fekting og Oslo Fekteklub. Disse fekterne prioriterte fekting i vinterferien, og fikk tre fartsfylte dager med masse fysisk trening, øvelser innen koordinasjon og balanse, samt fekteteknikk og mye fekting.

Fellesmåltider
For å bygge samhold og kameratskap på tvers av klubbene er fellesmåltider med tid til sosialisering en viktig ingrediens på Fekteforbundets regionale treningssamlinger. 

Fekterne under en av matpausene på den regional treningssamlingen. Foto: Norges Fekteforbund.

Den åpne samlingen var bekostet av Fekteforbundet og dermed gratis for fektere fra alle klubbene i regionen. Vi håper tiltaket var et godt alternativ for de som ikke som ikke sto på ski i ferien, og at samlingen ga inspirasjon og mersmak til mer trening og personlig utvikling på fektepisten.

Fekteforbundet takker alle som bidro. Både trenerne og deltagere for en fin samling.

Deling av bilder og film
Det publisert flere bilder fra denne samlingen, og fra andre samt fra stevner og mesterskap i inn- og utland i den lukkete norske Facebook gruppen Fektebilder. Fekteforbundet oppfordrer flest mulig av fekteklubbene, også både fekterne selv og deres foresatte til å dele bilder og film på sosiale medier. 

Gjerne også til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.

Fekteforbundet minner om Retningslinjer for publisering av bilder og film (idrettsforbundet.no) og dermed at film og bilder av barn tryggest gjøres i den lukkete norske Facebook gruppen Fektebilder