FLOTT NORSK EUROPACUPHELG I KRAKOW

Postet av Norges Fekteforbund den 12. Feb 2024

Stilstudie fra Krakow. Et av flere bilder som er er tatt av Tom Helge Vik. 

De norske kadettene fortsetter å levere gode resultater i Europacupen. På helgens stevne i Krakow var det ikke bare guttelaget som hevdet seg. Også individuelt kom både jentene og guttene høyt på resultatlistene.

På helgens Europacupstevne i Krakow fikk det norske kadettlaget bestående av Julius Edelmann, Alexander Allport Fossum, Martin Aleksander Vik og Filip en fin 8. plass i konkurranse med 35 lag. Dette er på linje med femteplassen i Novi Sad for to uker siden. 

I helgen klaffet det bedre for de de norske fekterne individuelt. Bergensfekteren Ada Sofie Gildernes fikk en fin 7. plass i konkurranse med 189 fektere, og Bygdøfekteren Alexander Allport-Fossum med 14. plassen i konkurranse med 222 fektere.

Dette er en klar forbedring siden det forrige stevnet da de beste norske resultatene individuelt var Ada Sofie Gildernes sin 25. plass og Martin Aleksander Vik sin 29. plass.

Se alle resultater via denne lenken

Vi takker innleid reiseleder Filip Broniszewski for god oppfølging av hele den norske troppen og gratulerer alle sammen!

Deling av film og bilder
Tom Helge Vik har tatt en rekke flotte bilder, og video fra stevnet i Krakow. Disse er publisert på i lukkete norske Facebook gruppen Fektebilder.

Det er flott at mange fekteklubber også publiserer bilder med gratulasjoner av klubbmedlemmene på egne nettsider og profiler i sosiale medier. Vi oppfordrer flest mulig, også både fekterne selv og deres foresatte, til å dele bilder og film på sosiale medier.

Følg, lik og del også innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.

Fekteforbundet minner imidlertid om Retningslinjer for publisering av bilder og film (idrettsforbundet.no) og om at film og bilder av barn bør gjøres i den lukkete norske Facebook gruppen Fektebilder. Men at det i denne gruppen også finnes mye fint fra treningssamlinger, stevner og mesterskap i inn- og utland.