SOMMERLEIRER I ULVIK OG STAVERN

Postet av Norges Fekteforbund den 14. Aug 2023

Bilde fra sommerleiren i Stavern. En av årets to sommerleirer som ble arrangert med støtte av Fekteforbundet. Foto: Christian A. Dahle.

Med støtte fra Fekteforbundet er i det i sommer arrangert sommerleirer for barn og ungdommer i Stavern og i Ulvik.

Sommerleirene har samlet fektere fra klubbene på både Øst- og Vestlandet. Leiren på Vestlandet ble avholdt i Ulvik, Hardanger. Tilsvarende leir på Østlandet ble avholdt i Stavern.

Begge stedene har naturskjønne omgivelser. I tillegg til tekniske fekteøvelser og fysisk trening, ble det derfor avsatt tid til bading og sosiale aktiviteter utendørs.

Fekteforbundet har bidratt med finansiell støtte slik at deltakeravgiften skulle holdes på et minimum, og ikke være ekskluderende for bred deltakelse fra klubbene i regionene.

Bilder og film fra fekting i Norge
Les mer om og se flere bilder fra sommerleirene på Facebookprofilene til Bergens Fekteklubb og Njård Fekting

I den lukkete Facebook gruppen Fektebilder blir det publisert bilder og film fra treningssamlinger og fra stevner og mesterskap i inn- og utland. Gruppen holdes lukket slik at man trygt kan publiserer bilder av barn, uten at disse kan spres uten godkjenning.

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil som er åpen. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.

Fekteforbundet takker alle som bidro, og håper at treningssamlingene både ga inspirasjon og en god start til den nye sesongen. Den gode stemningen på samlingen viser at tiltaket også stimulerer samholdet og miljøet på tvers av fekteklubbene.