REGIONAL TRENINGSSAMLING I STAVANGER

Postet av Norges Fekteforbund den 11. Okt 2021

En sliten, men fornøyd gjeng etter samlingen. Foto: Stavanger Fekteklubb. 

Med støtte fra Fekteforbundet arrangerte Stavanger Fekteklubb regional treningssamling for Vestlandsklubbene 9. – 10. oktober i Tastahallen.

Treningssamlingen som var gratis, ble ledet av Gryta Krasikoviene og Matthieu Bulteau. Begge er trenere i Stavanger Fekteklubb, og deltar for tiden i Fekteforbundets Trener 2-kurs. De fikk god hjelp og assistanse av Andreas Flo, juniorfekter i arrangørklubben. 43 barn- og ungdomsfektere fra Bergens FK, Sørlandet FK og fra Stavanger FK deltok. 

Trening og lagbygging
I tillegg til tekniske fekteøvelser og fysisk trening, ble det langt vekt på sosialt samvær og lagbygging. På programmet sto beinarbeid, teknisk trening, og treningskonkurranser. Dessuten fikk deltakerne servert varm mat. 

Fekteforbundet håper at treningssamlingen ga inspirasjon og nyttige tips til øvelser som kan benyttes på klubbtreningene. Ikke minst at samlingen var en fin oppkjøring til Norgesmesterskapet i Bergen. Den gode stemningen på samlingen viser at tiltaket også stimulerer samholdet og miljøet på tvers av fekteklubbene i regionen.

Flotte bilder og film
Det ble tatt mange flotte bilder og film fra samlingen. Mye er publisert i Fekteforbundets Facebook-gruppe FEKTEBILDER.  

I denne gruppen finnes det også bilder fra andre samlinger fra stevner, og fra både klubb- og egentreninger.

Vi oppfordrer alle, både fekterne og deres foresatte og andre frivillige til å bidra med bilder og filmsnutter, og ikke minst like og dele det som blir publisert for å synliggjøre fekting i sosiale medier.

Fekteforbundet takker alle som bidro. Både trenerne og et stor gjeng som sørget for mat, servering, logistikk og transport!