ENDELIG STEVNE DA ANGELINI CUP BLE ARRANGERT I HELGEN

Postet av Norges Fekteforbund den 20. Sep 2021

Helgens Angelini Cup i Bygdøhus var det første norske stevnet i 2021. Foto: Norges Fekteforbund.

For første gang i 2021 var det i helgen full aktivitet på konkurransepistene da Bygdø Fekteklubb arrangerte det tradisjonsrike stevnet Angelini Cup. 

Stevnet er oppkalt etter Enrico Angelini. Han var Bygdø Fekteklubb sin (første) trener i perioden 1964 til 1977. På grunn av nedstengningen var dette det første norske stevnet i 2021. Med 45 starter fra seks fekteklubber på Østlandet, var dette lavere deltakelse enn før pandemien. Fekteforbundet håper og tror at antall deltakere vil ta seg opp, når vi kommer tilbake til normalen.

Klassevinnerne i Angelini Cup 2021
Norges Fekteforbund gratulerer følgende klassevinnere:

  • Kadettklassen:  Mie Selinger, Njård Fekting og Aleksander Malvik, Titan FK
  • U15 år:  Tora Røynesdal og Martin Aleksander Vik, Njård Fekting
  • U13 år: Olympia Signe Solfrid Stokke, Bygdø FK og Ricardo Alexander Aires, Titan FK

Finn alle resultatene via denne lenken.

Les mer om Ungdomsserien via denne lenken.  

Ungdomsserien
Angelini Cup inngår i Ungdomsserien. Denne serien er ett av tiltakene Fekteforbundet har igangsatt for å å øke aktiviteten blant barn og unge. Målet er dessuten å skape et tettere samarbeid og stimulere til vennskap mellom fekterne i ulike byer og klubber. 

Ungdomsserien består av fire stevner i fire klubber på Østlandet. Alle stevnene er åpne for alle som ønsker å delta. Neste stevne er Zorro Cup, som arrangeres av Oslo Fekteklub 13-14 november.

Fektebilder
Se bilder fra Angelini Cup på Facebook-gruppen Fektebilder via denne lenken. Her finnes også mange andre bilder fra både treninger og konkurranser. Vi oppfordrer alle til å publisere egne bilder og videosnutter, samt like og dele fra gruppa.

Fekteforbundet takker fekterne for god innsats, teknisk arrangør Bygdø FK for et flott stevne, og ikke minst de frivillige som bidro i gjennomføringen!