REGIONAL TRENINGSSAMLING I BERGEN

Postet av Norges Fekteforbund den 12. Okt 2020

Bilde fra den regionale treningssamlingen i Haukelandshallen, Bergen. Foto: Bergens Fekteklubb.

Med støtte fra Fekteforbundet arrangerte Bergens Fekteklubb regional treningssamling for Vestlandsklubbene fire dager i høstferien. 25 ungdomsfektere fra Bergen og Stavanger deltok.

Treningssamlingen ble avholdt i Haukelandshallen i Bergen. Dette ble et flott arrangement for fekterne i Bergens og Stavanger Fekteklubb. 

I tillegg til tekniske fekteøvelser og fysisk trening, blant annet en krevende treningstur opp til Ulriken, ble det langt vekt på sosialt samvær og lagbygging. Dette inkluderte lagkonkurranse i Fangene på Fortet og restitusjon i svømmeanlegget på AdoArena.

Samlingen ble ledet av Matthieu Bulteau fra Stavanger Fekteklubb og Vitaliy Ageev fra Bergens Fekteklubb. I tillegg til trenerne bidro en stor gjeng med frivillige som sørget for mat, servering  logistikk og transport. 

Se bilder og beskrivelser av samlingen på Bergens Fekteklubb sin nettside her. 

Fekteforbundet takker alle som bidro, og håper at treningssamlingen både ga inspirasjon og nyttige tips til øvelser som kan benyttes på klubbtreningene. Den gode stemningen på samlingen viser at tiltaket også stimulerer samholdet og miljøet på tvers av fekteklubbene i regionen.