TO TRENINGSSAMLINGER SAMLET 71 FEKTERE

Postet av Norges Fekteforbund den 17. Aug 2020

Den siste uken før skolestart arrangerte Stavanger FK/Bergens FK regional treningssamling på Vestlandet, og Njård Fekting/Bygdø FK på Østlandet. Totalt deltok 71 jenter og gutter fra seks fekteklubber på samlingene. 

Etter en spesiell tid med nedstengning, var treningssamlingene for barn og ungdom under 20 år etterlengtete. På treningssamlingen på Østlandet deltok 28 jenter og gutter fra Njård Fekting, Bygdø FK, Oslo FK og Titan FK. På samlingen på Vestlandet deltok 43 fektere, derav 15 nybegynnere fra Bergens FK og Stavanger FK. 

Samlingen ble avholdt etter gjeldende smittevernregler og Fektingens Koronavetteregler. 

Viktige møteplasser
I tillegg til det sportslige utbyttet er de regionale treningssamlingene også viktige for samhold, trivsel og treningsglede for å holde på fekterne.

Se bilder fra samlingen på Østlandet på Facebookgruppen Fektebilder.

Selv om Fekteforbundet bekoster utgifter til mat, til trenere og leie av treningssalene på disse og andre regionale treningssamlinger, er dugnadsinnsatsen fra foreldre og tillitsvalgte i fekteklubbene uunnværlig.

Norges Fekteforbund takker derfor alle som bidro, inkludert trenerne på Østlandet Frederic Roqueta, Samuil Kaminski og Mariusz Piasecki og på Vestlandet Gryta Krasikoviene, Tomas Krasikovas og Matthieu Bulteau.