KOMBINER FEKTING MED VIDEREGÅENDE UTDANNING

Postet av Norges Fekteforbund den 17. Nov 2023

Hvis du vurderer å kombinere satsing på fekting med videregående skole bør du sjekke ut WANG Toppidrett.

En viktig del av Norges Fekteforbund sin strategi for å utvikle topp seniorutøvere for landslaget, er å tilrettelegg for et toppidrettstilbud til elever på videregående skole.

Norges Fekteforbund har derfor sammen med de andre kampidrettsforbundene inngått en samarbeidsavtale med WANG Toppidrett. Avtalen gjelder skolene i Oslo, Fredrikstad, Tønsberg og Stavanger.

Kombinerer fekting og skolefag
WANG Toppidrett tilbyr en helhetlig oppfølging av skolefag og idrett i et godt treningsmiljø. Målet er å skape kompetente og selvreflekterende seniorutøvere i samarbeid med klubb og forbund.

Alle skolene har et solid kampidrettstilbud, kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter som gir de beste muligheter til både å utvikle seg som fekter, og som toppidrettsutøver.

Tilrettelagt undervisning
Både undervisning og instruksjon er tilrettelagt i samarbeid med Norges Fekteforbund, og er tråd med forbundets utviklingstrapp. På treningene legges det vekt på kampidrettsrelevant basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon.

Høres dette ut som noe for deg, så ta kontakt med Fekteforbundets sportslige leder Bartosz Piasecki for mer informasjon. Søknadsfrist 1. mars.

Du finner også mer informasjon på Toppidrett - WANG