NORSK SØLV I FINLAND

Postet av Norges Fekteforbund den 25. Sep 2023

F.v: Benjamin Humlen Dahlbo (Norge), Markus Salm (Estland), Erik Tobias (Estland) og Marko Kuhta (Finland). Foto: Kupittaa Tournament.

Njårdfekteren Benjamin Humlen Dahlbo tok i helgen sølvmedaljen i Kupittaa Tournament i Finland. Han ligger nå godt an i forhold til sammenlagtseieren i årets Nordic Challenge.

Det andre stevnet i årets Nordic Challenge ble i helgen avholdt i Turku, Finland. Dahle tapte finalen mot Esteren Markus Salm, men kapret et flott sølvmedalje.

Med 9ende plassen i det første stevnet i Challenge Bernadotte i Stockholm, ligger Njårdfekteren Benjamin Humlen Dahlbo godt an i forhold til sammenlagtseieren i konkurranseserien Nordic Challenge. 

Det neste stevnet er Nordisk Mesterskap i Kääriku, Estland 7. oktober, før Nordic Challenge avgjøres med Oslo Cup i Bygdøhus 28. og 29. oktober. 

Norges Fekteforbund gratulerer med medaljen og ønsker Dahlbo lykke til i de to gjenstående stevnene i Nordic Challenge!

Bilder og film fra fekting i Norge
I den lukkete Facebook gruppen Fektebilder finnes flere bilder fra Kupittaa Tournament i Finland.

I denne gruppen blir det også publisert bilder og film fra treningssamlinger og fra stevner og mesterskap i inn- og utland. Gruppen holdes lukket og Fekteforbundet minner om Retningslinjer for publisering av bilder og film (idrettsforbundet.no) 

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil som er åpen. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.