FEKTING PÅ UNGDOMSLEKENE

Postet av Norges Fekteforbund den 5. Mar 2019


Fekting deltar i årets Ungdomsleker på Lillehammer helgen 3. - 5. mai 2019. 

Ungdomslekene er et arrangement hvor 14 idretter samler seg på Lillehammer og Hamar. Særforbundene arrangerer  norgesmesterskap for juniorer eller tilsvarende konkurranser for juniorer og ungdommer. Norges Fekteforbund har lagt ett av sine kårdestevner for ungdommer til dette arrangementet. 

Det er femte gang det avholdes denne type felles idrettsarrangement for ungdom i Norge. I 2011, 2013, 2015 og 2017 ble tilsvarende arrangement gjennomført med nesten 2000 deltakere.

I forbindelse med Ungdomslekene vil elever fra skoler i og rundt Lillehammer bli invitert til en aktivitetsdag på Olympiaparken på Lillehammer der de kan få se og prøve de ulike idrettene. Dette skal bli en idrettsfest for både utøverne og for publikum.

Les mer om Ungdomslekene her 

Fire år siden sist
Siste gang fekting deltok var i 2015, og tilbakemeldingene fra deltakerne var gode. Vi håper derfor på god deltakelse i et stevne som byr på en annerledes opplevelse enn hva som er vanlig på de andre norske stevnene. 

Se Invitasjon til Ungdomslekene på Ophardt her (PS! Endret oppstart)

Påmelding skjer via Ophardt på vanlig måte.

Følg Ungdomslekene på Instagram
Bilder vil bli delt i forkant og under Ungdomslekene på følgende Instagramkonto. Vi oppfordrer også alle til å tagge bilder med #ungdomslekene2019. 

Overnatting
Lillehammer fylles til randen av spreke ungdommer denne helgen. Det kan være lurt å bestille overnatting så fort som mulig.
Her finner du oversikt over innkvarteringsmuligheter på Lillehammer under Ungdomslekene 2019.