NY FEKTEKLUBB I BÆRUM

Postet av Norges Fekteforbund den 15. Nov 2018


(Fektesalen til Bekkestua Fekting ligger i 2 etasje i Gjønneshallen. Den har god belysning, speil og god skap- og lagringsplass. Foto: Bekkestua Fekting)

I det siste året er det blitt etablert tre nye fekteklubber i Norge. I tillegg til Drammen Fekteklubb og Titan Fekteklubb, som har kommet godt i gang, er Bekkestua Fekting i Bærum det siste tilskuddet til norsk fekting.

Bekkestua Fekting ble nylig tilsluttet Norges Idrettsforbund og Norges Fekteforbund. I tillegg til Bærum Fekteklubb blir dette den andre klubben i Bærum.

Bekkestua Fekting ønsker alle nye fektere velkommen til treninger i 2. etasje i Gjønneshallen. Hallen ligger ved Gjønnes stasjon, rett i nærheten av Bekkestua. Klubben arbeider med å få flere treningstider, og kan inntil videre kun tilby treninger på tirsdager:

  • 8 - 12 år: kl. 16.30
  • 10 - 14 år: kl. 17.30

Samarbeid med Njård Fekting
Klubben har et tett samarbeid med Njård Fekting som bidrar med trenere og oppstartshjelp til utstyr og markedsføring. Sammen har klubbene dessuten tilbudt fekting på Aktivitetsskolen (AKS) til Bekkestua Barneskole i Nadderud Arena. I følge Bekkestua Fekting har totalt rundt 60 barn fektet regelmessig i klubben eller på AKS.

Integrering
Flere av klubbmedlemmene er elever på Oslo International School. Disse har ulik nasjonalitet. Bekkestua Fekting er derfor spesielt opptatt av å skape et miljø som bidrar til integrering.  

Norges Fekteforbund mener det bør være potensiale for flere fektere i begge Bærumsklubbene, og ønsker derfor Bekkestua Fekting lykke til!

Se oversikt over de norske fekteklubbene