VELLYKKET TRENINGSSAMLING I OSLO

Postet av Norges Fekteforbund den 11. Sep 2017

Norges Fekteforbund arrangerte i helgen treningssamling for junior- og kadettfektere i Njård Fekting sine treningslokaler.

Til sammen 23 fektere fra Bergens FK, Bygdø FK, Kristiansund FK, Njård FK , Nøtterøy FK og Stavanger FK deltok på samlingen, som varte fra fredag til og med søndag.

Målet var både å samle  topp og bredde til trening i forkant av en ny sesong, og å forberede fekterne som skal delta på Nordisk Mesterskap i Haapsalu om to uker.

Fekterne gjennomførte fysisk basistrening, tekniske fekteøvelser og kamptrening. Blant annet besøkte Wojtek Lubieniecki fra Polen (nr. 12 på juniorverdensrankingen) samlingen, og bidro med god sparring. Samlingen inneholdt også hyggelig samvær med pizza, og markering av Word Fencing Day på lørdag.

Samlingen ble ledet av Frederic Roqueta og Fredrik Backer fra Njård Fekting. Forbundet takker fekterne for god innsats, og trenerne for et bra opplegg! 

På fotoet er, foruten trenerne, en del av fekterne som fotografen klarte å samle før en etterlengtet dusj og avreise.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.