SØK PÅ SPILLEMIDLER TIL UTSTYR

Postet av Norges Fekteforbund den 6. Feb 2024

Det er nå klart for en ny søknadsrunde for spillemidler til utstyr. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2023 (med fakturadato i 2023).

Alle fekteklubber skal nå ha mottatt en e-post med mer detaljert informasjon om søknadsprosessen. Søknadsfristen er onsdag 6 mars 2024. 

Refusjonsordning
Denne ordningen fungerer som en refusjonsordning. Det vil si at klubbene kan søke om å få refundert innkjøp av godkjent utstyr som er tilgjengelig for alle klubbmedlemmene. 

Informasjon om hvilke utstyrstyper ordningen omfatter, retningslinjer for ordningen, nødvendig veiledning finnes på Norges idrettsforbunds nettsider:

Hvem kan søke
Den som søker må være registrert som Leder, Daglig leder, Adm. leder (ansatt) eller Org. ansvarlig (KL) i klubben. Om ikke vedkommende ikke har vært innlogget i Min idrett, eller glemt passordet kan dette løses på siden MinIdrett

Se brukerveiledning for å søke via denne lenken

Vær tidlig ute med søknaden
Det er ikke mulig å sende inn søknaden to ganger. Sørg derfor for at søknaden er fullstendig før den sendes. Erfaringsmessig søker mange de siste dagene, og dette kan gi stor belastning på systemet. Alle oppfordres derfor til å være tidlig ute med søknaden.

Support
Tekniske spørsmål rettes til Idrettens Support på tlf: 21 02 90 90 eller epost: support@idrettsforbundet.no. Ved spørsmål om utstyrstyper og retningslinjer for hva som kan godkjennes av type utstyr, ikke nøl med å kontakte Norges Fekteforbund.