UTVIKLINGSGRUPPEN PÅ TRENINGSSAMLING

Postet av Norges Fekteforbund den 17. Apr 2023

På bildet fra Bygdø FKs fektesal er Ellen Vokes, varamedlem i Fektestyret flankert av Filip Broniszewski (t.v.) og Bartosz Piasecki. Foto: Norges Fekteforbund. 

Fekteforbundet arrangerte i helgen samling for Utviklingsgruppen. Dette var årets andre, og sesongens femte samling for fekterne i Fekteforbundets ungdomssatsing.

Treningssamlingen ble avholdt i hos Bygdø Fekteklubb, og ledet av Fekteforbundets sportslige leder, Bartosz Piasecki med innleid bistand fra ekteparet Filip Broniszewski, trener i Bygdø FK og Julia Broniszewska, trener i Oslo FK. 

Utviklingsgruppen trente på teknikk og taktikk, samt flere økter med fysisk trening og ballspill. Både på lørdag og søndag ble trening avsluttet med kamptrening.

Bilder fra samlinger og stevner
I Facebook gruppen Fektebilder er det publisert flere flotte bilder fra denne, og andre treningssamlinger. Dessuten fra stevner og mesterskap i inn- og utland. Bli gjerne medlem av gruppen for å se andres, og publisere egne bilder og videosnutter.

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.