SØK STØTTE VIA UTSTYRSORDNINGEN

Postet av Norges Fekteforbund den 22. Feb 2023

Fekteklubbene kan nå søke refusjon av kostnadene til innkjøp av utstyr i 2022. Søknadsfristen er 15. mars.

Ordningen gjelder innkjøpskostnader til utstyr som er tilgjengelig for alle klubbmedlemmene. Både våpen og personlig beskyttelsesutstyr til utlån, og nytt fellesutstyr:

  • Ramme for rullestol
  • Komplett beskyttelsesutstyr
  • Våpen
  • Apparater til å registrere støt
  • Fektematter (pister)

Hvordan søke
Klubber søker om utstyrsmidler i SportsAdmin, hvor søknadsskjema finnes under menypunkt «Organisasjon» og «Utstyrsmidler». Man benytter samme brukernavn og passord som man ellers bruker i Min idrett. Personer med følgende funksjoner registrert i SportsAdmin har tilgang til søknadsskjemaet:

  • Særidrettsgrupper: Leder, daglig leder, adm. leder og org. ansvarlig KL/BL.
  • Allidrettsgrupper: Leder og org. ansvarlig KL/BL

Har den som skal søke på vegne av klubben aldri vært innlogget i Min idrett kan man registrere seg via siden https://minidrett.nif.no/ og klikker på «Ny bruker». Om man har glemt brukernavn eller passord, klikker man på «Glemt brukernavn/passord?»

Husk kvitteringer
Kopi av fakturaer som ligger til grunn for søknaden skal lastes opp og legges ved søknaden. For å lette behandlingen av søknadene skal fakturaer som også inneholder kjøp som ikke er søknadsberettiget merkes slik at det tydelig kommer frem på fakturaene hvilket utstyr og kostnader som inngår i søknaden. Merverdiavgiften skal inkluderes i søknadssummen.

Det er ikke mulig å sende inn søknaden to ganger. Sørg derfor for at søknaden er fullstendig før den sendes. Erfaringsmessig søker mange de siste dagene, og dette kan gi stor belastning på systemet. Alle oppfordres derfor til å være tidlig ute med søknaden.

Les mer om Utstyrsordningen og søk via denne lenken

Les om klubbøkonomi og om flere støtte- og tilskuddsordninger via denne lenken

Support
Tekniske spørsmål rettes til Idrettens Support på tlf: 21 02 90 90 eller epost: support@idrettsforbundet.no. Ved spørsmål om utstyrstyper og retningslinjer for hva som kan godkjennes av type utstyr, ikke nøl med å kontakte Norges Fekteforbund.