REGIONAL SOMMERLEIR I ULVIK

Postet av Norges Fekteforbund den 9. Aug 2022

Deltakerne på årets regionale treningssamling i Ulvik for klubbene i region vest. Foto: Susanne Rislå Andersen.

Med støtte fra Fekteforbundet arrangerte Stavanger FK og Bergens FK regional treningssamling for vestlandsklubbene første uke i august. 46 barn og ungdommer deltok.

Treningssamlingen ble avholdt fra 4. til 7. august i naturskjønne omgivelser i Ulvik, Hardanger. I tillegg til tekniske fekteøvelser og fysisk trening, ble det arrangert et Mesternes Mester og satt av rikelig med tid til bading og sosiale aktiviteter. 

Samlingen ble ledet av Gryta Krasikoviene, Tomas Krasikovas og Matthieu Bulteau fra Stavanger Fekteklubb. I tillegg til trenerne bidro en stor gjeng med frivillige fra begge klubbene som sørget for mat, servering logistikk og transport.

Nyttig erfaringsoverføring
Det ble også avholdt fire våpenstellkurs, med ulike målgrupper basert på tidligere kunnskaper. Foreldre som deltok på samlingen fikk dessuten innblikk i både dømming og stevneledelse, samt prøve seg på både dømming og feilsøking av våpen under samlingen.

Da det deltok styremedlemmer fra begge klubbene, inneholdt kveldene gode diskusjoner med nyttig kunnskapsdeling innen klubbdrift. 

Les arrangørklubbenes utfyllende rapport fra den regionale sommerleiren via denne lenken.

Bilder og film fra sommerleiren
I Facebook gruppen Fektebilder er det publisert flere flott bilder og en super film fra sommerleiren. Her finnes også flere bilder og film fra andre treningssamlinger. Dessuten fra stevner og mesterskap i inn- og utland. Bli gjerne medlem av gruppen for å se andres, og publiserer egne bilder og videosnutter.

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.

Fekteforbundet takker alle som bidro, og håper at treningssamlingen både ga inspirasjon og en god start til den nye sesongen. Den gode stemningen på samlingen viser at tiltaket også stimulerer samholdet og miljøet på tvers av fekteklubbene i regionen.