NORDMENN PÅ PALLEN I MALMØ

Postet av Norges Fekteforbund den 7. Jun 2022

F.v: Bartosz Piasecki (Bygdø FK, Nina Steenland, Irina Aschehoug og Benjamin Humlen Dahlbo (Njård Fekting). Foto: Samuil Kaminski.

I pinsehelgen var det igjen klart for Malmö International. De norske fekterne vant fire medaljer individuelt og en lagbronse. 

Dette var et stort stevne med 184 starter i herre- og dameklassen fra 16 land. Det var et høyt nivå og vi gratulerer derfor Nina Steenland og Benjamin Humlen Dahlbo med imponerende sølvmedaljer. Dessuten gratulerer også Irina Aschehoug og Bartosz Piasecki med bronsemedaljer.

Lagkonkurransen hadde totalt 41 lag fordelt på dame- og herreklassen. Njård fekting gratulerer derfor også med en flott bronsemedalje i dameklassen. Laget besto av Thale Hille-Dahl, Pia Albertson, Nina Steenland og Irina Aschehoug. 

Finn alle resultater via denne lenken.

Dameklassen ble vunnet av Gaja-Dvikova, med FFF Stockholm på andreplass foran Njård Fekting.

Synliggjøring av norsk fekting
I Facebook gruppen Fektebilder er det publisert mange flotte bilder fra både Malmö International og andre stevner. I denne gruppen finnes også bilder fra Norgesmesterskapene, fra treningssamlinger og fra konkurranser i utlandet. Bli gjerne medlem av gruppen for å se andres, og publiserer egne bilder og videosnutter.

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.