TRENINGSSAMLING FOR SATSINGSGRUPPEN

Postet av Norges Fekteforbund den 16. Mai 2022

Fekterne i Fekteforbundets satsingsgruppe trener beinarbeid i fektesalen til Njård Fekting. Foto: Ellen Vokes. 

Fekteforbundet arrangerte i helgen treningssamling for Satsingsgruppen i Njård Fekting sin fektesal i Njårdhallen.

Dette var årets andre treningssamling for satsingsgruppen. Den første var i januar, mens sesongens siste samling er planlagt gjennomført helgen 18. -19. juni.

Fordi konkurransesesongen går mot slutten, var det i helgen mest fokus på grunntrening. De 27 fekterne som deltok, trente både styrke, spenst og motorikk. De gjennomførte blant annet sirkeltrening, drev løpetrening og hadde ballspill. Det var også rom for noe fekteteknikk og -taktikk før samlingen ble avsluttet med en treningskonkurranse.

Bilder fra samlinger og stevner
I Facebook gruppen Fektebilder er det publisert flere flott bilder fra denne, og andre treningssamlinger. Dessuten fra stevner og mesterskap i inn- og utland. Bli gjerne medlem av gruppen for å se andres, og publiserer egne bilder og videosnutter.

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.

Fekteforbundet gjennomførte treningssamlingen med innleid bistand. Vi takker derfor Njård Fektings hovedtrener Anatolij Gerej, samt tidligere landslangsfekter Fredrik Backer og turntrener Oliver Grytten for en god jobb!