ZORRO CUP 2021

Postet av Norges Fekteforbund den 15. Nov 2021

Medaljevinnerne kom fra flere fektekubber under helgens Zorro Cup hos Oslo Fekteklub. Foto: Njård Fekting. 

Helgens Zorro Cup var sesongens andre stevne i Ungdomsserien. Stevnet som ble arrangert av Oslo Fekteklub i Hovseterhallen, hadde 66 starter fra seks fekteklubber på Østlandet. 

66 starter er 21 flere enn det var på Agelini Cup i september. Fekteforbundet håper og tror at økningen betyr at norsk fekting nærmer seg normalen etter pandemien. 

Klassevinnerne i Zorro Cup 2021
Norges Fekteforbund gratulerer følgende klassevinnere:

  • U17 år: Mie Selinger, Njård Fekting og Aleksander Malvik, Titan FK
  • U15 år: Elisabeth Pilipenko, Bygdø FK og Johannes Øistad, Oslo FK
  • U13 år: Pandora Liv Solveig Stokke, Bygdø FK og Zakaria Alizadeh, Titan FK

Finn alle resultatene via denne lenken. 

Ungdomsserien
Ungdomsserien er ett av tiltakene Fekteforbundet har igangsatt for å å øke aktiviteten blant barn og unge. Målet er dessuten å skape et tettere samarbeid og stimulere til vennskap mellom fekterne i ulike byer og klubber. 

Ungdomsserien består av fire stevner i fire klubber på Østlandet. Alle stevnene er åpne for alle som ønsker å delta. Neste stevne er Vårstøtet, som arrangeres av Njård Fekting 12- 13 mars.  

Les mer om Ungdomsserien via denne lenken.

Synliggjøring av norsk fekting
Det ble tatt mange fine bilder på Zorro Cup som er publisert i den lukkete Facebook-gruppen Fektebilder via denne lenken. Vi oppfordrer alle til å publisere flere bilder, både i denne gruppen og i andre profiler på sosiale medier, både personlige, og på fekteklubbenes offisielle profiler. På denne måten kan alle bidra i synliggjøringen av norsk fekting. 

Lik og del, for å bidra positivt for motivasjon og fekteglede, samt stimulere til både nyrekruttering og videre vekst i norsk fekting!

Fekteforbundet takker fekterne for god innsats, teknisk arrangør Oslo FK, og ikke minst de frivillige som bidro i gjennomføringen!