SESONGENS FØRSTE NC-STEVNE GJENNOMFØRT

Postet av Norges Fekteforbund den 8. Nov 2021

Bilde fra Vinterstøtet: Foto: Ellen Vokes

Hele 163 starter fra ti fekteklubber deltok på årets Vinterstøtet i Njårdhallen. Det er 30 flere starter enn i fjor hvor stevnet ble gjennomført midt i pandemien med svært strenge smittevernregler. 

Følgende personer vant gull i Vinterstøtet 2021: Victoria Frivik, Njård Fekting, Bartosz Piasecki, Bygdø FK, Leila Chevalier, Stavanger FK, Alexander Malvik, Titan FK, Elsa Hellebø, Njård FK, Franz Philip Pap Holmen, Bygdø FK, Ada Sofie Gildernes, Bergens FK, Johannes Øistad, Oslo FK, Liv Marhaug, Bergens FK og Zakaria Alizadeh, Titan FK.

Njård Fekting hadde også et tilbud for de som er for unge til å delta i Norgescupen. I dette arrangementet deltok 9 fektere.

Alle resultater finnes via denne lenken. 

Fekteforbundet gratulerer alle medaljevinnerne, og ikke minst arrangørklubben Njård Fekting med gjennomføringen av et flott arrangement!

Bilder
Ellen Vokes har publisert mange flotte bilder fra konkurransen på Facebook-siden Fektebilder. Bli medlem av gruppen, lik, del og publiser gjerne flere bilder av denne og andre stevner.

Dommerkurs
På fredagen, i forkant av helgens stevne, arrangerte Norges Fekteforbund dommerkurs i Trinn 1 og 2 i dommerutdanningen. Totalt 4 personer fra Njård Fekting og Oslo Fekteklubb deltok på kurset som ble holdt av medlem av Dommerkomiteen, Junjie Cao. 

Alle fire fikk anledning til å praktisere som dommere på Vinterstøtet i løpet av helgen, og ble derfor lisensiert som regionale dommere. 

Se oversikten over lisensierte dommer via denne lenken. 

Flere dommerkurs
Neste dommerkurs blir i Haukelandshallen i forbindelse med Bergen Cup.

Se oversikt over Fekteforbundets dommerkurs og påmeldingsinfo via denne lenken. 

Masters
Vinterstøtet var første NC-stevne sesongen 2021/2022 og teller dermed i den nye Masters-serien. Finalene for de åtte beste fekterne i alle aldersklasser gjennomføres i mai 2022.

Mer informasjon om Masters her