GRATIS WEBINAR OM ANLEGG

Postet av Norges Fekteforbund den 21. Okt 2021

Norges Fekteforbund har gjennom flere år hatt et tett administrativt og politisk anleggssamarbeid med de andre kampidrettsforbundene. Torsdag 11. november arrangeres det et gratis webinar for alle klubbene som er tilsluttet forbundene. 

I Norge er det seks kampidrettsforbund som er medlemmer av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite (NIF). Dette er Norges Bokseforbund, Norges Bryteforbund, Norges Judoforbund, Norges Kampsportforbund, Norges Kickboxing Forbund og Norges Fekteforbund.

For bedre å ta tak i anleggsutfordringene har Norges Fekteforbund etablert et anleggssamarbeid med de andre kampidrettene. Målet er samle kreftene i arbeidet for at alle våre klubber skal ha tilgang til anlegg som er tilpasset vår idrett.

Anleggsstrategi, nettside og veileder for anlegg
For å nå målene har forbundene en felles Anleggsstrategi, en felles nettside og dessuten utviklet en veileder for Kulturdepartementet som kan brukes for planlegging, bygging og drift av anlegg for kampidrett.

Gratis webinar
Alle tilsluttete klubber ønskes nå velkommen til webinaret. Her vil man få nyttige innspill til hvordan din klubb kan komme i gang med et større anleggsprosjekt, og å få vite mer om det felles anleggssamarbeidet.  

Webinaret arrangeres 11. november fra kl. 19:00-20:00, via Zoom. Webinaret ledes av Martin Kaasgaard Nielsen, kampidrettsforbundenes felles anleggskonsulent. Det vil være flere innledere, blant annet Torstein Busland som er ansvarlig for anlegg i Norges Idrettsforbund. 

Program
19:00: Introduksjon og velkomst
19:05: Kampidrettsanlegg – presentasjon av ulike løsninger og anleggstyper
19:20: Fra ide til virkelighet
19:40: Økonomi og finansiering
20:55: Spørsmål og svar
20:00: Avslutning

Påmelding til webinaret gjøres innen 10. november via denne lenken.

Alle påmeldte vil få lenke til webinaret tilsendt på epost oppgitt i påmeldingen på formiddagen 11. november.