WORLD FENCING DAY 2021

Postet av Norges Fekteforbund den 1. Sep 2021

Word Fencing Day er et initiativ fra det internasjonale fekteforbundet, Fédération Internationale d'Escrime (FIE) for å feire fektesportens bidrag til idrett, kultur og historie.  

Årets World Fencing Day foregår søndag 11. september. Årets tema er  "We Are Fencing". Dette er valgt for å fremheve hvor inkluderende og global fektesporten er. Etter et år hvor samholdet i internasjonal fekting har vært tydelig, oppfordres alle til å være ambassadører for sporten, og formidle positive budskap om fekting til verden.

Les mer om Word Fencing Day 2021 ved å klikke her. 

Vis hvem du er og hvilken rolle du har 
I år ønsker man også å fremheve alle som bidrar. Være seg frivillige, fektere, foreldre, tillitsvalgte, ansatte, trenere og dommere. 

Uansett hvor du bor, uansett våpen, og hvordan du bidrar så er du en viktig del av fektesporten. Legg ut en video eller et bilde på sosiale medier som viser rollen din, og tagg #WEAREFENCING

Åpne dager og rekruttering
Vi oppfordrer fekteklubbene til å benytte Word Fencing Day som en del av gjenåpningskampanjen #tilbaketilidretten. 

I tillegg til den nye rekrutteringsfilmen for fekting, er det utarbeidet en verktøykasse der klubbene finner tips og verktøy for rekruttering og andre arrangementer får å synliggjøre fekting. 

Les mer om og finn nyttige tips og rekrutteringsmateriell ved å klikke her.