TRENING FOR BARN OG UNGE

Postet av Norges Fekteforbund den 18. Jan 2021

Regjeringen tillater at barn og unge under 20 år kan trene som normalt igjen innendørs i fekteklubbene. Det vil imidlertid være lokale begrensinger.

Mandag kom regjeringen med nye bestemmelser. De fleste nasjonale tiltak blir videreført, men barn og unge under 20 år kan fra onsdag 20. januar trene som normalt igjen.

Dette betyr i utgangspunktet at ordinær treningsaktivitet i fekteklubbene for de unge kan igangsettes. 

Voksne over 20 år anbefales  å trene utendørs med en meters avstand inntil videre. Unntaket er de som er en del av Fekteforbundets satsingsgrupper og definert innenfor toppidretten. Alle stevner, uansett alder må imidlertid fremdeles avventes. 

Les mer via denne lenken.

Lokale bestemmelser
Det kan fortsatt være  lokale tilpasninger med strengere bestemmelser i kommuner med høyt smittepress. Fekteforbundet ber derfor hver klubb om å holde seg orientert om dette via egen informasjon fra respektiv idrettskrets/kommune.  

Fekteforbundet er fornøyd med at regjeringen gir de unge anledning til å  trene som normalt igjen. Fekteklubbene har tatt smittevern på alvor hele veien og vi er ikke kjent med noen smittetilfeller som kan relateres til fekting. Vi fortsetter derfor arbeidet for å få tilrettelagt for at også de over 20 år kan trene igjen så raskt som mulig.

 FØLG RELEVANTE KORONANYHETER VIA DENNE LENKEN