ÅRETS FØRSTE TRENINGSSAMLING

Postet av Norges Fekteforbund den 6. Jan 2020

Treningssamlingen ble avholdt i Bygdø Fekteklubb sin fektesal i Oslo. Foto: Norges Fekteforbund. 

20 fektere fra seks ulike fekteklubber, deltok på årets første nasjonale treningssamling i regi av Norges Fekteforbund for elite- og landslagsfekterne i aldersklassene U23, juniorer og kadetter.

Fekterne var samlet i tre dager, fredag 3. til søndag 5. januar på Bygdøhus i Oslo. Det ble gjennomført totalt fem treningsøkter under ledelse av Mariusz Piasecki. Samlingen ble avsluttet med en treningskonkurranse som ble vunnet av Truls Straumøy fra Bergens Fekteklubb.

Samlingen er det siste før kadettene skal delta i europacupstevnet i Bratislava neste helg. Dette er det tredje og siste uttaksstevnet før laget til Kadett-EM i Porec skal tas ut.

Fekteforbundet takker Mariusz Piasecki for vel utført jobb, og fekterne for god innsats. Fekteforbundet ønsker også alle lykke til videre i sesongen!

Godt miljø på tvers av klubbgrenser
Det var god stemning både på treningen og når fekterne fikk servert pizza etter avsluttet trening på lørdagen. Det ble i tillegg servert kake i forbindelse med at Emil Draugedalen fra Nøtterøy FK fylte 15 år, og Vilde Tengesdal fra Bergens FK fylte 16 år i løpet av helgen.


Bra resultat i juniorverdenscupen
Katherina Malvik, som var en av fire jenter som deltok på samlingen, dro etter den første økten til Italia for å delta på juniorverdenscupstevnet i Udine.

Norges Fekteforbund gratulerer henne med en god 32. plass, i tøff konkurranse med 161 fektere!

Katherina Malvik, Titan Fekteklubb kom inn blant de 32 beste i det italienske verdenscupstevnet i Udine. Foto: FIE.


Se resultatene her