NJÅRDFEKTERNE PÅ TOPP UNDER VINTERSTØTET 2019

Postet av Norges Fekteforbund den 18. Nov 2019

Bildet viser pallen for fekterne i den åpne klassen der alle ble premiert. Foto: Elles Vokes.

Vinterstøtet ble i helgen arrangert med over 200 starter fra 14 fekteklubber.
Arrangørklubben Njård Fekting beholdt de fleste medaljene, derav halvparten av gull- og sølvmedaljene. 

Til tross for Njårddominansen, var det også medaljevinnere fra andre klubber. Fektere fra hele ni fekteklubber, inkludert den nystartete Bekkestua Fekting vant medaljer i år. 

Vinterstøtet som ble avholdt i Njårdhallen i Oslo var det nest siste stevnet Norgescupen inneværende kalenderår. Det neste og siste stevnet i år er Bergen Cup. Invitasjon til dette stevnet som avholdes 7. og 8. desember i Haukelandshallen er sendt til klubbene. 

Følgende personer vant gullmedaljer: Thale Hille-Dahl (NjF), Claribella Tallis (NJF), Katherine Malvik (Titan FK), Vilde Tengesdal (BF), Ada Sofie Gildernes (BF), Sturla Torkildsen (NjF), Marcus Vokes Brobakken (NjF), Martin Aleksander Vik (NjF), Emil Draugedalen (NøF) og Aleksander Malvik (Titan FK).

Se alle resultatene her

Tilbud for de yngste
Njård Fekting hadde også et tilbud for de som er for unge til å delta i Norgescupen. Alle de 25 fekterne fra seks fekteklubber som deltok her er vinnere. Dette lover godt for fremtiden!

Godt arrangement
Til tross for mange påmeldte og mange aldersklasser, ble konkurransen gjennomført uten store forsinkelser. Som vanlig stilte dessuten frivillige fra Njård Fekting opp, og drev café med både mat og drikke for både tilskuere og fektere.

Dommerkurs
I forkant av helgens stevne, arrangerte Norges Fekteforbund dommerkurs for 17 deltakere. Kursholder var Ole Eeg som er leder av Fekteforbundets dommerkomite. Kursdeltakerne fungerte deretter som dommere under konkurransen.

Lik og del bilder og video
Njård Fekting har publisert mange flott bilder fra konkurransen, og flere av finalene ble streamet. Dette er publisert og er fremdeles tilgjengelig på Njård Fekting sin Facebook-profil

Flere deltakere og tilskuere har dessuten delt bilder og videosnutter på Facebook-profilen Fektebilder. Bli medlem av gruppen, lik, del og publiser gjerne flere bilder av denne og andre stevner. 

Norges Fekteforbund gratulerer både medaljevinnerne og Njård Fekting med gjennomføringen av et stort og flott arrangement!