STOR NORSK FEKTEHELG

Postet av Norges Fekteforbund den 28. Jan 2019


Bildene er fra premieutdelingen på helgens Europacupstevner i Helsinki og Busto Arsizio. På bildet øverst til venstre står Elias Draugedalen som nummer fem fra venstre. På bildet øverst til høyre står Emil Draugedalen som nummer tre fra venstre. På det nederste bildet er Emil Friis Ruud fekteren ytterst til høyre. (Foto: Nøtterøy FK og Bygdø FK).

Norske fektere i ulike aldersklasser deltok i helgen på Europacupstevner i Finland og i Italia. I stevnene var det nordmenn helt i toppen. 

Busto Arsizio, Italia
Emil Friis Ruud fra Bygdø Fekteklubb fikk en imponerende 3. plass blant 178 deltakere i Europacupstevnet for U23-åringer i Busto Arsizio, Italia. 

Han fulgte med dette opp forrige helgs seier i seniorklassen under Siddis Cup i Stavanger. 

Se alle resultatene fra Italia her.

Espoo Challenge, Finland
Det var også norske fektere i toppen i Europacupstevnet for ungdommer i Helsinki. 

Emil Draugedalen fra Nøtterøy Fekteklubb fulgte også opp seieren i Siddis Cup med en 3. plass blant 44 deltakere i U14-årsklassen. 

Emils storebror og klubbkamerat Elias Draugedalen gjorde det sterkt i dette stevnet. Han fikk en flott 5. plass i kadettklassen som hadde 123 deltakere. 

I lagkonkurransen kom det norske kadettlaget på en hederlig 12. plass av 23 lag. Laget besto av Elias Draugedalen og Kasper Mathisen Heiberg fra Nøtterøy Fekteklubb, samt Andreas Klaveness fra Bygdø Fekteklubb. 

Se alle resultatene fra Finland her

Norges Fekteforbund gratulerer både fekterne og deres trenere med de svært gode resultatene!

Se flere bilder og se mer informasjon på fekteklubbene sine Facebook-profiler:

Nøtterøy Fekteklubb

Bygdø Fekteklubb