REKORDDELTAKELSE PÅ VINTERSTØTET

Postet av Norges Fekteforbund den 12. Nov 2018


(Faksimile fra midtsiden av Aftenposten, 12. november. Foto Stein J. Bjørge)

Med over 240 starter i helgen, var det rekorddeltakelse i årets utgave av Vinterstøtet. Fektere fra 14 norske fekteklubber deltok i dette Norgescupstevnet. Parallelt med stevnet ble det også arrangert en egen konkurranse for de yngste. 

Stevnet ble arrangert av Njård Fekting i Njårdhallen. Det var gratis inngang for publikum, og café med både mat og drikke for både tilskuere og fektere. Med så god deltakelse ble dette ble et stort arrangement som også vakte oppmerksomhet i media. Illustrasjonsbildet viser dagens midtside i Aftenpostens papirutgave.

RESULTATER
Fektere fra arrangørklubben vant de gjeveste medaljene i seniorklassen, mens Bergens Fekteklubb tok flest medaljer i de yngre aldersklassene. Allikevel ble det medaljer på fektere fra Nøtterøy Fekteklubb, Tordenskiold Fekteklubb fra Trondheim, Kristiansund Fekteklubb, Nesodden Fekting, Stavanger Fekteklubb, samt til Oslofektere fra Titan Fekteklubb og Bygdø Fekteklubb. 

Se alle resultatene her.

STREAMING
Alle finalene ble streamet via Njård Fekting sin Youtubekanal. Disse er fremdeles tilgjengelige via denne lenken .

TILBUD FOR DE YNGSTE
Njård Fekting hadde også et tilbud for de som er for unge til å delta i Norgescupen. Også på dette arrangementet var det stor deltakelse, og her var alle 22 som var med vinnere. Dette lover godt for fremtiden!

Se flere bilder fra arrangementet på Njård Fekting sin Facebookprofil.

NF gratulerer både medaljevinnerne og arrangørklubben Njård Fekting med gjennomføring av et stort og flott arrangement!