FØRSTE REGIONALE TRENINGSSAMLING I KRISTIANSAND

Postet av Norges Fekteforbund den 5. Nov 2018


(På bildet ses Forbundets sportslige leder, Bartosz Piasecki som ledet samlingen, sammen med noen av deltakerne. Foto: Jørund Føreland Pedersen).

I helgen arrangerte Norges Fekteforbund regional treningssamling i Kristiansand. 15 fektere deltok på det som var den første treningssamlingen i denne regionen. 

Det deltok fektere fra både Kristiansand Kårdeklubb og fra Stavanger Fekteklubb. Samlingen bestod av to treningsøkter både lørdag og søndag. På lørdag kveld var alle samlet til felles middag. Samlingen ble ledet av Fekteforbundets sportslige leder og olympisk sølvmedaljør, Bartosz Piasecki. 

Norges Fekteforbund har som mål å øke aktiviteten blant barn og unge, skape et tettere samarbeid mellom klubbene, og stimulere til vennskap mellom fekterne med ulik geografisk tilhørighet. Vi håper denne samlingen bidrar, og at dette også kan støtte klubbenes rekrutteringsarbeid i regionen. 

Nyhetsoppslag i Fædrelandsvennen
Treningssamlingen vakte oppsikt lokalt og ble omtalt både på papir og på nettet.
Les avissaken om treningssamlingen her.

Rekrutteringsprosjekt
Kristiansand Kårdeklubb går i tillegg i gang med et skoleprosjekt for å rekruttere barn og ungdom til fektesporten. Som et ledd i dette arbeidet skal klubben presentere fekting på ungdomsskolene i byen. Vi ønsker lykke til, og håper at dette vil føre til at enda flere i regionen begynner å fekte. 

Fekteforbundet ønsker også å takke Bygdø Fekteklubb som har donert utstyr for å støtte Kristiansand Kårdeklubb sitt rekrutteringsarbeid! 

Se flere bilder fra treningssamlingen på Kristiansand Kårdeklubb sin Facebookside.