BAK MASKEN TIL MARIUSZ OG BARTOSZ PIASECKI

Postet av Norges Fekteforbund den 24. Aug 2018

Far og sønn Mariusz og Bartosz Piasecki er som de første internasjonale gjestene blitt portrettert i "Bakom Masken på...". Dette er en svensk podcast laget av Henning Österberg. 

I podcasten får lytterne høre kjente fektepersonligheter fortelle om sitt forhold til fekting i samtale med Österberg. Österberg får både Mariusz og Bartosz til å fortelle om sin bakgrunn og opplevelser som gir lytterne spennende innblikk i kjente hendelser fra norsk fektehistorie. 

Mariusz eller Bartosz trenger ingen videre presentasjon, men gjør det selv i podcastene:

35 minutter i samtale med Bartosz Piasecki

35 minutter i samtale med Mariusz Piasecki

MANNEN BAK "BAKOM MASKEN PÅ..."
Henning Österberg, som er mannen bak "Bakom Masken På...", er en kjent profil i både svensk og internasjonal fekting. I tillegg til å ha fektet siden han var 13 år, har han sittet i styret i det svenske fekteforbundet, og er i dag aktiv som leder og trener i Djurgården Fäktning. 

Henning Österberg var for øvrig redaktør for det Svenska Fäktförbundets 100-årsjubileumsbok 2004 og har forfattet boken Korsade klingor. 

Norges Fekteforbund anbefaler alle som er interessert i fekting til å lytte på alle samtalene i "Bakom Masken På...", og lese boken som Henning Österberg har skrevet. 

For de som ikke har lest jubileumsheftet som ble laget i forbindelse med Norges Fekteforbund sitt 100 års-jubileum i 2011 kan lese det ved å trykke her.