REGIONAL TRENINGSSAMLING I MIDT-NORGE

Postet av Norges Fekteforbund den 20. Jun 2018

(FOTO: Kristiansund FK: Alle deltakerne fikk diplom for deltakelsen på den avsluttende treningskonkurransen)

Den andre regionale treningssamlingen i Midt-Norge gikk av stabelen i Trondheim 16. og 17. juni. Samlingen ble arrangert av Tordenskiold Fekteklubb i samarbeid med Norges Fekteforbund.

25 fektere, både jenter og gutter fra Kristiansund FK og Tordenskiold deltok på totalt fire tøffe treningsøkter. Treningen ble ledet av Fekteforbundets sportslige leder Bartosz Piasecki og Adele Karoblyte fra arrangørklubben. 

TO DAGLIGE TRENINGSØKTER
På lørdagen var det mest fokus på teknisk trening. Fekterne trente både beinarbeid og gjennomgikk tekniske øvelser i par. Dessuten ble det gjennomført ute-trening med trappeløp og diverse basisøvelser. 

Søndagens fokus var kamptrening. Det ble gjennomført to ulike konkurranser. Én ett-støts-konkurranse og en "vanlig" konkurranse med puljerunde og utslagning.

GOD STEMNING
I tillegg til treningen, ble det arrangert et hyggelig fellesmåltid utendørs på lørdagen kveld.

Fekteforbundet håper at treningssamlingen både ga inspirasjon og nyttige tips til øvelser som kan benyttes på klubbtreningene. Den gode stemningen på samlingen viser at tiltaket også stimulerer samholdet og miljøet på tvers av fekteklubbene i regionen. 

Neste regionale treningssamling i Midt-Norge blir arrangert i Kristiansund i august. 

Takk til de frivillige i Tordenskiold Fekteklubb for et flott arrangement! Også takk til fekterne for god innsats og godt humør!