STEVNEKALENDER FOR SESONGEN 2018/19

Postet av Norges Fekteforbund den 6. Jun 2018

(Foto: Oscar Larsson. Fra Malmö International 2018)

Neste sesongs stevnekalender er, med noen forbehold, ferdigstilt. Fordi FIE har flyttet flere av sine konkurranser, har arbeidet med den nye kalenderen vært et puslespill.

En nyhet er at alle WC Satellitt-stevner, inkludert Oslo Cup, skal avholdes i september og oktober. Av den grunn har EFC måttet endre sin kalender. Dette har medført at også en del svenske og norske stevner er flyttet i forhold til tidspunktene som har vært vanlige tidligere år.

TERMINLISTE 2018/19
Ranking-stevnene for den kommende sesongen er nå publisert under Terminliste. 

Her finnes også en fullstendig terminliste med datoer for både ranking-stevner og nasjonale treningssamlinger. Dessuten finnes det lenker til det Svenske, det Europeiske og det internasjonale fekteforbundets kalendere på denne siden.

Datoene for Ungdomsserien er også klare, men en fullstendig beskrivelse for dette vil komme senere.

REGIONALE TRENINGSSAMLINGER
Fekteklubbene i de ulike regionene må avtale seg imellom hvilke tidspunkter som passer. Fekteforbundet skal orienteres i god tid, slik at samlingene kan planlegges.

Fordi det kan komme endringer i de internasjonale kalendrene, kan Fekteforbundet være nødt til å gjøre flere endringer. I så fall, vil det komme informasjon om dette.

Spørsmål og kommentarer til kalenderen og til tidspunktene for de regionale treningssamlingene kan sendes til Fekteforbundets sportslige leder, Bartosz Piasecki