BERGENSFEKTERNE DOMINERTE PÅ HJEMMEBANE

Postet av Norges Fekteforbund den 19. Mar 2018

Norgesmesterskapet i 2018 for junior, kadett og ungdom ble en stor suksess for den tekniske arrangøren, Bergens Fekteklubb. Medaljene ble spredt på fektere fra syv ulike klubber, men av de åtte NM-klassene i kårdefekting tok fekterne fra Bergensklubben hele seks gullmedaljer.

Blant annet kapret 14-åringen Vilde Tengesdal (bildet) hele tre NM-titler. Hun vant både U15 (ungdom), U17 (kadett) og U20 (junior). 

Fekterne fra Nøtterøy Fekteklubb markerte seg også kraftig. Til tross for at dette er en av de mindre fekteklubbene i Norge, plasserte klubben seg resultatmessig som Norges tredje beste fekteklubb. 

Parallelt med Norgesmesterskapet, arrangerte Bergens Fekteklubb også et landsstevne for de som er for unge til å delta i et NM. Totalt var derfor rundt 160 barn og ungdommer i aktivitet. Dette tyder på god rekruttering til fektesporten.  

Norges Fekteforbund gratulerer vinnerne, og alle som var i aktivitet i Haukelandshallen i helgen. Takk sendes også til Bergens Fekteklubb med alle de frivillige som bisto i avviklingen av arrangementene.

Se alle resultatene her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.