VELLYKKET ANGELINI CUP

Postet av Norges Fekteforbund den 11. Des 2017

Stevne nummer to av fire i Ungdomsserien, Angelini Cup, ble i helgen avholdt på Bygdøhus i Oslo. Stevnet er oppkalt etter Enrico Angelini. Han var Bygdø Fekteklubb sin (første) trener i perioden 1964 til 1977. 

På stevnet deltok 44 fektere fra fire klubber. Dette var en økning på elleve fektere siden seriestarten med ZORRO Cup i oktober.

SE FLERE BILDER FRA STEVNET

Klassevinnere:

  • Vinnere U17: Marcus Vokes Brobakken (NJF) og Chiara Kloster (BYF)
  • Vinnere U15: Erik Hoff (BYF) og Chiara Kloster (BYF)
  • Vinnere U13: Alexander Malvik (OF) og Elsa Hellebø (NJF)
  • U11: Kun puljefekting og ingen resultater

Se flere resultater her

Se resultatene sammenlagt etter to stevner

Fekteforbundet takker fekterne for god innsats, teknisk arrangør Bygdø FK for et flott stevne, og ikke minst de frivillige som bidro i gjennomføringen!

Ungdomsserien
Ungdomsserien er ett av tiltakene Fekteforbundet har igangsatt for å å øke aktiviteten blant barn og unge. Målet er dessuten å skape et tettere samarbeid og stimulere til vennskap mellom fekterne i ulike byer og klubber. Ungdomsserien består av fire stevner i fire klubber på Østlandet. Alle stevnene er åpne for alle som ønsker å delta. 

Neste stevne i Ungdomsserien er Vårstøtet i Njårdhallen 10-11 mars 2018. Diplomutdeling og feiring skal skje i forbindelse med det siste stevnet på Nøtterøy i samarbeid med Nøtterøy Fekteklubb, 5 og 6 mai 2018.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.