VELLYKKET TRENINGSSAMLING

Postet av Norges Fekteforbund den 6. Nov 2017

Parallelt med Oslo Cup gjennomførte Norges Fekteforbund treningssamling for ungdommer i Bygdøhus.

24 fektere fra åtte klubber gjennomførte en tøff treningsøkt med både fysiske og fektetekniske oppgaver. Både beinarbeid, spenst og styrke samt fri fekting og konkurranse sto på programmet.

Lunsjen ble tilbrakt sammen med fekterne som deltok i Oslo Cup, og det ble servert pizza etter at de lovende ungdomsfekterne avsluttet treningsdagen med følge finalene fra tilskuerplass.

Fatstone TV, som sendte finalene i Oslo Cup live, gjorde også opptak fra samlingen og intervjuet noen av ungdommene. Høydepunkter fra konkurransen, og disse opptakene vil ble sendt senere. Fekteforbundet vil informere nærmere om sendetidspunktet for dette innslaget.

Treningssamlingen ble ledet av Fekteforbundets sportslige leder, Bartosz Piasecki og tidligere landslagsfekter og trener i Njård Fekting, Fredrik Backer (til venstre på bildet).

De melder om god innsats, og høy kvalitet på treningen. Dessuten var det godt humør, både under og etter treningsøktene.

Vi takker våre ungdomsfektere for flott innsats, og ikke minst Bartosz og Fredrik for en vel gjennomført treningssamling!

Vi håper at denne samlingen ga økt motivasjon til videre trening utøver høsten. Neste ungdomssamling blir i april/mai 2018.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.