REGIONALE TILTAK IGANGSATT

Postet av Norges Fekteforbund den 23. Okt 2017


Et av tiltakene i Fekteforbundet sin sportslige plan er å styrke det regionale samarbeidet. Målet er å øke aktiviteten blant barn og unge, skape et tettere samarbeid mellom klubbene og stimulere til vennskap mellom fekterne i ulike byer. 

Regional treningssamling på Vestlandet
På Vestlandet er en av aktivitetene å organisere regionale ungdomssamlinger. Denne helgen ble første samling arrangert i Bergen. Fektere fra Stavanger FK og Bergens Fekteklubb var sammen to dager og gjennomførte treninger, konkurrerte og hadde sosial sosialt samvær for å bli bedre kjente. Se videoen!!

Ungdomsserien
Et annet tiltak for å styrke det regionale samarbeidet er Ungdomsserien som foregår på Østlandet. Dette er en barne- og ungdomsserie som består av fire stevner i fire klubber. Alle stevnene er åpne for alle som ønsker å delta. Første stevne i serien var ZORRO Cup som ble arrangert av Oslo Fekteklub. Se bildet øverst i saken og flere på OF sin Facebookside. Neste stevne i serien er Angelini Cup som arrangeres av Bygdø Fekteklubb 9-10 desember. Diplomutdeling og feiring skal skje i forbindelse med siste konkurranse i samarbeid med arrangøren Nøtterøy Fekteklubb.

Les mer om Ungdomsserien her.

Fekteforbundet takker fekterne for god innsats, alle de involverte klubbene, og ikke minst de frivillige hjelperne for to flotte arrangementer!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.