ÅTTE NYE MED TRENER 2-UTDANNING

Postet av Norges Fekteforbund den 29. Nov 2021

Bak f.v.: dr. Michal Morys, Mariusz Piasecki, Bartosz Piasecki, Fredrik Backer og Matthieu Bulteau. Foran f.v: Anna Rostkowska, Katherina Malvik og Gryta Krasikoviene.

Norges Fekteforbund arrangerte i helgen den siste og avsluttende kurssamlingen i årets Trener 2-utdanning på Bygdøhus i Oslo. Åtte personer fra fem fektekubber ble sertifisert. 

Før pandemien gjorde det umulig å gjennomføre den påbegynte utdanningen i henhold til kursplanen, ble det kun gjennomført to helgesamlinger i 2020. Utdanningen ble først igangsatt etter sommerferien i år, med den tredje helgesamlingen parallelt med Oslo Cup i oktober. 

I helgen ble den siste samlingen gjennomført, som tidligere ledet av Fekteforbundets trenerkurslærer, Mariusz Piasecki. 

Etter at Fekteforbundet utviklet Trener 2-utdaningen og den fikk godkjent av Norges Idrettsforbund i 2017, har kun en person gjennomført utdanningen; Zoltán Michael Kramarics, trener i Holmlia Fekting.

Fekteforbundet gratulerer nå derfor også Anna Rostkowska og Bartosz Piasecki fra Bygdø FK, Gryta Krasikoviene og Matthieu Bulteau fra Stavanger FK, Otthar Krohn og Fredrik Backer fra Njård Fekting, samt Katherina Malvik fra Titan FK og Dan Lundesgaard fra Drammens FK med gjennomført Trener 2-utdanning!

Både teori og praksis
Den siste kurshelgen var en videreføring av den forrige, der kursdeltakerne ble gjort kjent med analyseverktøyene til den tidligere landslagstrener for kvinnelandslaget i Polen, med doktorgrad i fekting, dr. Michal Morys. 

Som lekse og forberedelse til den siste kurssamlingen fikk deltakerne i oppgave å analysere semifinaler og finaler fra WC-stevnet i Kazan mars 2021. Dette for å analysere og sammenligne dame- og herrefekting slik som Michal Morys gjorde i sin doktorgradsavhandling. Denne måten å analysere fekting på, ga ytterligere innsikt til å både å kunne leksjonere og coache fektere på en bedre måte for de nybakte trenerne. 

I tillegg gjennomgikk kursdeltakerne følgende:  

 • Reaksjonstrening på fektesalen i forbindelse med ikke fekterelatert trening (lek og spill), og fekterelatert trening og beinarbeid
 • Individuelle leksjoner og øvelser med partner for å bygge opp leksjoner for viderekommende
 • Forelesninger og praksis med dr. Michal Morys om forberedende fekteaksjoner, samt planlagte-, uplanlagte og delvis planlagte fekteaksjoner
 • Rollestolfekting; teori og praksis. Differanse i metodikk mellom vanlig fekting og rullestolfekting.

Samlingen ble avsluttet med en oppsummering av hele trenerkurset og kursleder Mariusz Piasecki og Fekteforbundets generalsekretær Claes H. Bendiksen ønsket alle sammen lykke til videre med arbeidet i egne eller i oppdrag for andre fekteklubber. 

Om fekteforbundets trener 2-kurs
Norges Idrettsforbund har utviklet et felles rammeverk for trenerutdanning i hele norsk idrett som heter Trenerløypa. Målet med utdanningen er å øke trenernes kompetanse slik at aktiviteten ute i klubbene blir så god som mulig. 

I 2019 gjennomførte 15 personer fra åtte fekteklubber Fekteforbundets Trener 1-utdannelse. I mars 2020 startet Fekteforbundet Trener 2-kurs. Nivå 2 i den NIF-godkjente «Trenerløypa» bygger videre på kompetansen og praksisen fra Trener 1-kurset. 

Deltakerne på Trener 2-kurset skal ha bestått Fekteforbundets Trener 1-kurs, eller har fått godkjent tilsvarende utdanning. Kurset består av fire intensive helgesamlinger. I tillegg skal deltakerne gjennomføre e-læringskurs som selvstudium og gjennomføre praksis i fekteklubbene.

Trener 2-utdanningens hovedtemaer er fektemetodikk og fekteteori. Fokuset er fortsatt på deltakelse, men med mer vekt på utvikling av fektere med nye momenter om selve treningsprosessen enn Trener 1-kurset. 

En autorisert Trener 2 skal ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta fekterens behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Målet er at en trener på dette nivået skal kunne utvikle fekternes tekniske og taktiske ferdigheter, samt fysiske, psykiske og sosiale egenskaper for utøvere på klubbnivå frem til juniorlandslagsnivå.

Les mer om Fekteforbundets Trenerutdanning via denne lenken.0 Kommentar

ENDELIG BERGENS CUP IGJEN

Postet av Norges Fekteforbund den 29. Nov 2021

Bildet er premiepallen i guttenes konkurranse i aldersklassen under 17 år. F.v: Sølvmedaljør Didrik Nordteveit og gullmedaljør Emilis Krasikovas fra Stavanger FK, bronsemedaljørene Franz Philip Pap Holmen og Viktor Jarl Hagen Breivik fra Bygdø FK. Foto: Tomas Kersten.

Årets Bergens Cup, det andre stevnet i sesongens Norgescup hadde 116 starter fra seks fekteklubber i aldersklassene senior, under 20 år, under 17 år og under 15 år for begge kjønn. Stevnet var godt arrangert, og både fektere og andre besøkende var fornøyd med at Bergens Cup igjen var på kalenderen igjen etter forårets koronaavlysning. 

Fektere fra fem fekteklubber var på premiepallen. Det var allikevel arrangørklubben, Bergens FK som vant flest medaljer totalt, og i alle valører. 

Fekteforbundet gratulerer alle og spesielt følgende gullmedaljører: Tone Karstensen, Ada Sofie Gildernes (både i årsklassene U20 og U15 år) og Julius Edelmann fra Bergens FK. Pia Albertson, Benjamin Humlen Dahlbo og Marcus Vokes Brobakken fra Njård Fekting, samt Emilis Krasikovas fra Stavanger FK. 

Alle resultater finnes via denne lenken

Mange flotte bilder
Det ble tatt mange flotte bilder fra årets Bergens Cup. Mange av disse publisert i Facebook-gruppen Fektebilder. I denne gruppen finnes det også bilder fra andre samlinger fra stevner, og fra både klubb- og egentreninger. 

Bli medlem av gruppen, lik, del og publiser gjerne flere bilder av denne og andre stevner for å bidra i synliggjøringen av norsk fekting. Dette bidrar både positivt for motivasjon og fekteglede, samt stimulerer til både nyrekruttering og videre vekst i norsk fekting.

Dommerkurs
På fredagen, i forkant av helgens stevne, arrangerte Norges Fekteforbund dommerkurs i Trinn 1 og 2 i dommerutdanningen. Kurset ble avholdet av Ole Eeg, leder av Fekteforbundets Dommerkomite. 

Ni personer gjennomgikk kurset og åtte av disse fikk dømt tilstrekkelig mye til at de nå klassifiserer som regionale dommere. Les mer om Norges Fekteforbund sin dommerutdanning her.

Neste dommerkurs vil bli arrangert i ifm. Ungdoms NM i 2022. Eksamen for å bli kvalifisert som nasjonal fektedommer vil bli gjennomført ifm. Senior/veteran NM i 2022. Endelig dato for dette vil bli oppdatert på denne nyhetssaken om Fekteforbundets Dommerutdanning for sesongen 2021/22.

Masters
Bergens Cup var det andre av fem NC-stevner, og den nye Masters-seien for sesongen 2021/2022. Finalene for de åtte beste fekterne i alle aldersklasser gjennomføres i mai 2022.

Finn mer informasjon om Fekteforbundets Masters her.

Fekteforbundet gratulerer alle medaljevinnerne, og ikke minst arrangørklubben Bergens Fekteklubb med gjennomføringen av et flott arrangement!


0 Kommentar

EDELT METALL I ØREBO

Postet av Norges Fekteforbund den 22. Nov 2021

Ada Sofie Gildernes, Bergens FK på toppen av premiepallen i U15-årsklassen. Foto: Susanne Rislå Andersen. 

En helg med stor aktivitet og gode resultater er over. Norske fektere konkurrerte i Sverige, Frankrike og Sveits. Dessuten arrangerte Fekteforbundet regional treningssamling i Trondheim. 

I tillegg til den regionale treningssamlingen i Trondheim, deltok norske fektere i ulike aldersklasser på Masterstevne i Ørebo, på Europacupstevne i Grenoble og på Verdenscupstevne i Bern. 

Det ble tatt mange flotte bilder fra de ulike stevene. Mye er publisert i Fekteforbundets Facebook-gruppe FEKTEBILDER. I denne gruppen finnes det også bilder fra andre samlinger fra stevner, og fra både klubb- og egentreninger. 

Vi oppfordrer alle, både fekterne og deres foresatte og andre frivillige til fortsatt å dele bilder og filmsnutter. Både i denne grupper, og andre personlige og offisielle profiler og nettsteder. På denne måten kan alle bidra i synliggjøringen av norsk fekting. 

Lik og del, for å bidra positivt for motivasjon og fekteglede, samt stimulere til både nyrekruttering og videre vekst i norsk fekting!

Edelt metall i Ørebro
De norske fektere gjorde det best i årets Örebro Masters i Sverige. Vi gratulerer Ada Sofie Gildernes, Bergens FK og Viktor Jarl Hagen Breivik, Bygdø FK med gull i henholdsvis U15- og U17-årsklassene. 

Ada Sofie vant dessuten sølvmedalje i U17-årsklassen. I tillegg fikk Njårdfekterne Marcus Brokakken og Vahab Fatullaev bronsemedaljer i senior- og U15-årsklassen.  

Se alle resultatene fra Örebro Masters her

Gode resultater i Grenoble
Beste nordmann ble Aleksander Malvik, Titan FK med 21. plass av 223 kadetter i Challenge Bertrand Dedieu i Grenoble. 

Kadettlaget, som i tillegg til Alexander Malvik, besto av Franz Philip Holmen, Bygdø FK, samt Emilis Krasikovas og Didrik Nordtveit, Stavanger FK, fikk dessuten en god tiendeplass i konkurranse med 37 lag. 

Se alle resultater fra Challenge Bertrand Dedieu her

Tissot Grand Prix i Bern
De norske senior herrene deltok i helgen på sitt første Verdenscupstevne på lenge. Ingen nordmenn hevdet seg i toppen, og laget havnet langt nede på listen under lagkampene. 

Den beste individuelle plasseringen sto Njårdfekteren Arthur Grosse for. Han havnet på 90 plass av 265 deltakere. 

Se alle resultater her fra Tissot Grand Prix her

Regional treningssamling i Trondheim
I samarbeid med de regionale fekteklubbene, arrangerte Fekteforbundet en regional treningssamling i Trondheim. 

Totalt 16 fektere fra Trondheim FK og Kristiansund FK deltok, på treningssamlingen som ble ledet av Fekteforbundets sportslige leder, Bartosz Piasecki.  

Samlingen startet lørdag kl.12:00. I tillegg til litt lek og ballspill hadde den første økten fekteteknisk fokus inkludert beinarbeid og tekniske/taktiske oppgaver. 

Etter en times lunsj, besto resten av dagen fri fekting før dagen ble avsluttet med en hyggelig fellesmiddag. Søndagen ble startet med en liknende økt, før det hele ble avsluttet med en treningskonkurranse. 

Fekteforbundet håper at treningssamlingen ga inspirasjon og nyttige tips til øvelser som kan benyttes på klubbtreningene. Den gode stemningen på samlingen viser at tiltaket også stimulerer samholdet og miljøet på tvers av fekteklubbene i regionen.

Fekteforbundet takker alle som bidro i gjennomføringen, spesielt til Irina Aschehoug fra Trondheim som bisto som hjelpetrener.   0 Kommentar

INKLUDERINGSKONFERANSEN BELYSTE BÅDE ANSVAR OG MULIGHETER

Postet av Norges Fekteforbund den 18. Nov 2021

Faksimile fra Fekteforbundets nye rekrutteringsfilm: EN GARDE - BEGYNN Å FEKTE - YouTube 

Temaet for årets inkluderingskonferanse var hvordan øke bevisstheten, kompetansen og innsatsen for å få økt deltakelse som speiler hele mangfoldet i samfunnet. Ikke minst at økt inkludering på alle nivåer bør anses å være en ressurs. 

Idrettspresident Berit Kjøll åpnet konferansen med å minne om at regjeringen har utfordret idretten til å ta et krafttak for mangfold. I løpet av de tre neste årene skal idretten bruke 30 millioner kroner på å gjøre det lettere for idrettslag og særforbund å speile mangfoldet i samfunnet. 

Det er behov for å samle et bedre kunnskapsgrunnlag for status, dessuten finne indikatorer og utvikle verktøy og ressurser som gjør det lettere og mindre tidskrevende for idrettslag å jobbe med mangfold. 

Målet er å gjøre det enklere å speile samfunnet på kjønn, landbakgrunn, hudfarge, seksuell orientering, kjønnsidentitet, funksjonsvariasjon, og familiens økonomi for å skape idrettsglede for alle.

Les mer om konferansen og den i opptak via denne lenken

Ta idrettens e-kurs om inkludering
De fleste klubbene er flinke til å inkludere barn og unge i sine aktiviteter, og gjør større eller mindre tiltak for å legge til rette for å tilpasse aktiviteter og rekruttere nye barn og unge. 

Dette e-kurset gir tips og råd om hvordan klubber også kan få et større mangfold i medlemsmassen sin. 

Kurset tar 50-60 minutter og omfatter dessuten refleksjon og fakta om inkludering av barn og ungdom med minoritetsbakgrunn og barn og ungdom fra lavinntektsfamilier.

Les mer om e-kurset om inkludering via denne lenken


0 Kommentar

ZORRO CUP 2021

Postet av Norges Fekteforbund den 15. Nov 2021

Medaljevinnerne kom fra flere fektekubber under helgens Zorro Cup hos Oslo Fekteklub. Foto: Njård Fekting. 

Helgens Zorro Cup var sesongens andre stevne i Ungdomsserien. Stevnet som ble arrangert av Oslo Fekteklub i Hovseterhallen, hadde 66 starter fra seks fekteklubber på Østlandet. 

66 starter er 21 flere enn det var på Agelini Cup i september. Fekteforbundet håper og tror at økningen betyr at norsk fekting nærmer seg normalen etter pandemien. 

Klassevinnerne i Zorro Cup 2021
Norges Fekteforbund gratulerer følgende klassevinnere:

 • U17 år: Mie Selinger, Njård Fekting og Aleksander Malvik, Titan FK
 • U15 år: Elisabeth Pilipenko, Bygdø FK og Johannes Øistad, Oslo FK
 • U13 år: Pandora Liv Solveig Stokke, Bygdø FK og Zakaria Alizadeh, Titan FK

Finn alle resultatene via denne lenken. 

Ungdomsserien
Ungdomsserien er ett av tiltakene Fekteforbundet har igangsatt for å å øke aktiviteten blant barn og unge. Målet er dessuten å skape et tettere samarbeid og stimulere til vennskap mellom fekterne i ulike byer og klubber. 

Ungdomsserien består av fire stevner i fire klubber på Østlandet. Alle stevnene er åpne for alle som ønsker å delta. Neste stevne er Vårstøtet, som arrangeres av Njård Fekting 12- 13 mars.  

Les mer om Ungdomsserien via denne lenken.

Synliggjøring av norsk fekting
Det ble tatt mange fine bilder på Zorro Cup som er publisert i den lukkete Facebook-gruppen Fektebilder via denne lenken. Vi oppfordrer alle til å publisere flere bilder, både i denne gruppen og i andre profiler på sosiale medier, både personlige, og på fekteklubbenes offisielle profiler. På denne måten kan alle bidra i synliggjøringen av norsk fekting. 

Lik og del, for å bidra positivt for motivasjon og fekteglede, samt stimulere til både nyrekruttering og videre vekst i norsk fekting!

Fekteforbundet takker fekterne for god innsats, teknisk arrangør Oslo FK, og ikke minst de frivillige som bidro i gjennomføringen!0 Kommentar

SESONGENS FØRSTE NC-STEVNE GJENNOMFØRT

Postet av Norges Fekteforbund den 8. Nov 2021

Bilde fra Vinterstøtet: Foto: Ellen Vokes

Hele 163 starter fra ti fekteklubber deltok på årets Vinterstøtet i Njårdhallen. Det er 30 flere starter enn i fjor hvor stevnet ble gjennomført midt i pandemien med svært strenge smittevernregler. 

Følgende personer vant gull i Vinterstøtet 2021: Victoria Frivik, Njård Fekting, Bartosz Piasecki, Bygdø FK, Leila Chevalier, Stavanger FK, Alexander Malvik, Titan FK, Elsa Hellebø, Njård FK, Franz Philip Pap Holmen, Bygdø FK, Ada Sofie Gildernes, Bergens FK, Johannes Øistad, Oslo FK, Liv Marhaug, Bergens FK og Zakaria Alizadeh, Titan FK.

Njård Fekting hadde også et tilbud for de som er for unge til å delta i Norgescupen. I dette arrangementet deltok 9 fektere.

Alle resultater finnes via denne lenken. 

Fekteforbundet gratulerer alle medaljevinnerne, og ikke minst arrangørklubben Njård Fekting med gjennomføringen av et flott arrangement!

Bilder
Ellen Vokes har publisert mange flotte bilder fra konkurransen på Facebook-siden Fektebilder. Bli medlem av gruppen, lik, del og publiser gjerne flere bilder av denne og andre stevner.

Dommerkurs
På fredagen, i forkant av helgens stevne, arrangerte Norges Fekteforbund dommerkurs i Trinn 1 og 2 i dommerutdanningen. Totalt 4 personer fra Njård Fekting og Oslo Fekteklubb deltok på kurset som ble holdt av medlem av Dommerkomiteen, Junjie Cao. 

Alle fire fikk anledning til å praktisere som dommere på Vinterstøtet i løpet av helgen, og ble derfor lisensiert som regionale dommere. 

Se oversikten over lisensierte dommer via denne lenken. 

Flere dommerkurs
Neste dommerkurs blir i Haukelandshallen i forbindelse med Bergen Cup.

Se oversikt over Fekteforbundets dommerkurs og påmeldingsinfo via denne lenken. 

Masters
Vinterstøtet var første NC-stevne sesongen 2021/2022 og teller dermed i den nye Masters-serien. Finalene for de åtte beste fekterne i alle aldersklasser gjennomføres i mai 2022.

Mer informasjon om Masters her


0 Kommentar

ERFARING VAR UTSLAGSGIVENDE I NORGESMESTERSKAPET 2021

Postet av Norges Fekteforbund den 1. Nov 2021

Årets norgesmestere og kongepokalvinnere Sturla Blanck Torkildsen og Pia Albertson, fra Njård Fekting. Foto: Norges Fekteforbund.

Norgesmesterskapet i kårdefekting for seniorer og veteraner ble i helgen arrangert i Bygdøhus i Oslo. Mens det i fjor var første-års seniorer som vant seniorklassene, var det i år de erfarne fekterne Pia Albertson og Sturla Blanck Torkildsen som var best.

I tillegg til seniorklassen, ble det på lørdag konkurrert i aldersklassen under 23 år for begge kjønn. Dessuten i veteranklassene over 40 år, over 50 år og over 60 år for herrer. På søndagen var det lagkonkurranser i herreklassen. 

Erfarne fektere mottok Kongepokal
Pia Albertson og Sturla Blanck Torkildsen vant både sine respektive veteranklasser, og seniorklassene. I tillegg til to gullmedaljer, ble de tildelt Hans Majestet Kongens Pokal, Kongepokalen. Denne ble overbrakt av visepresident i Norges Fekteforbund, Ragnhild Andenæs.

Begge to er erfarne fektere fra Njård Fekting. Pia Albertson har tidligere representert Sverige, men er nylig blitt norsk statsborger. Selv om hun har bodd i Norge i en årrekke og er tidligere Norgesmester i 2016, ønskes hun varmt velkommen som norsk statsborger. 

Sturla Blank Torkildsen er tidligere landslagsfekter, og kan skilte med både Norgesmestertitler fra 2016 og 2017. Han har representert Norge med flere gode resultater, og deltok blant annet Norge i OL i Sydney i år 2000. 

I lagkonkurransen var det også erfarne Bygdøfektere som stakk av med seieren etter jevne kamper mot både bronsemedaljør Bergens Fekteklubb og sølvmedaljør Njård Fekting.

Økende deltakelse
I likhet med fjorårets mesterskap, var også årets senior- og veteran-NM utsatt på grunn av pandemien. Bortsett fra fekterne i Fekteforbundets satsingsgruppe, som har vært unntatt treningsrestriksjonene, var nok trenings- og konkurransegrunnlaget til de fleste deltakerne relativt kort. 

Nedstengningen av idretten under pandemien påvirket nok også antall deltakere. Allikevel var det presumtivt de beste norske fekterne tilstede, og prestasjonene til vinnerne var derfor ikke mindre imponerende.

De individuelle konkurransene hadde i år 98 starter fra 10 fekteklubber. Til tross for at det i lagkonkurransen kun deltok syv herrelag fra fire fekteklubber, er antall individuelle starter nesten doblet, og fra én fekteklubb mer enn i fjor. 

I år var det Njård Fekting og Bygdø Fekteklubb som tok de fleste medaljene. Allikevel var det fektere fra syv fekteklubber på premiepallen. 

Kadettguttene prioriterte sesongstart i Europacupen
De beste guttene i kadettklassen som vanligvis også deltar individuelt og i lagkonkurransen, prioriterte i år Hartmann Cup i Heidenheim. Dette stevnet var det første og markerte dermed sesongstarten i Europacupen. 

Selv om dette reduserte antallet deltakere i Norgesmesterskapet, var nok prioriteringen riktig. 

Kadettene leverte svært god fekting og kom til kvartfinalen med en syvendeplass i lagkonkurransen. Individuelt kom laget, som besto av Aleksander Malvik, Didrik Nordtveit og Emilis Krasikovas på henholdsvis 16. plass, 31. plass og 35. plass av 204 deltakere. Se alle resultatene fra Hartmann Cup via denne lenken.

MEDALJEVINNERNE I NORGESMESTERSKAPET 2020:

HERRER SENIOR:

 • Gull: Sturla Blanck Torkildsen, Njård Fekting
 • Sølv: Tomas Geitung, Bergens FK
 • Bronse: Claus Mørch, Bygdø FK og SKACHKOV Alexey Skachkov, Stavanger FK

DAMER SENIOR: 

 • Gull: Pia Albertson, Njård Fekting
 • Sølv: Fanni Lundgren, Bygdø FK
 • Bronse: Thale Hille-Dahl, Njård Fekting og Caroline Piasecka, Bygdø FK

HERRER UNDER 23 ÅR:

 • Gull: Benjamin Humlen Dahlbo, Njård Fekting
 • Sølv: Alexey Skachkov, Stavanger FK
 • Bronse: Adrian Grandal, Oslo FK og Emil Friis Ruud, Bygdø FK

DAMER UNDER 23 ÅR:

 • Gull: Vilde Tengesdal, Bergens FK
 • Sølv: Armina Nuksa, Njård Fekting
 • Bronse: Leila Chevalier, Stavanger FK og Victoria Frivik, Njård Fekting

VETERAN HERRER OVER 40 ÅR:

 • Gull: Sturla Blanck Torkildsen, Njård Fekting
 • Sølv: Patrick Merky, Njård Fekting
 • Bronse: Gregor Duncan Gilfillan og Harald Irgens-Jensen, Bygdø FK

VETERAN HERRER OVER 50 ÅR: 

 • Gull: Endre Kolbjørnsen, Bygdø FK
 • Sølv: Dan Lundesgaard, Drammen FK
 • Bronse: Justin Griffin og Claes Harald Bendiksen, Bygdø FK

VETERAN HERRER OVER 60 ÅR: 

 • Gull: Jan Falck-Ytter, Bygdø FK
 • Sølv: John Hugo Pedersen, Fredrikstad FK
 • Bronse: Cordt von Brandis, Stavanger FK og Knut Jorfald, Oslo FK 

LAG HERRER: 

 • Gull: Bygdø FK (Bartosz Piasecki, Claus Mørch, Stian Herbern og Kai Håkon Eriksen)
 • Sølv: Njård Fekting (Sturla Black Torkildsen, Benjamin Humlen Dahlbo, Marcus Vokes Brobakken og Otthar Andras Krohn)
 • Bronse: Bergens FK (Tomas Geitung, Truls Straumøy, Fabian Alfheim og Casper Bergh)

Følg lenken til å se alle resultater.

Synliggjøring av norsk fekting
Det ble i løpet av helgen tatt menge bilder med inntrykk fra Norgesmesterskapet. Vi oppfordrer alle til å publiserer like og dele disse i sosiale medier. Både på klubbenes egne profiler, og på Fekteforbundets Facebookgruppe FEKTEBILDER.

Norges Fekteforbund gratulerer de nybakte norgesmesterne og alle medaljevinnerne! Norges Fekteforbund takker dessuten teknisk arrangør, Bygdø Fekteklubb der Samuil, Mariusz og Tatjana og en rekke frivillige arrangerte et flott Norgesmesterskap!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline