STOR NORSK MEDALJEFANGST I KUNGSBACKA

Postet av Norges Fekteforbund den 13. Jun 2022

Seierspallen i guttenes U17-årsklassen med t.v. sølvemaljør Franz Philip Pap Holmen og vinneren Viktor Jarl Breivik som også vant U20-årsklassen. Foto: Mariusz Piasecki.

De norske fekterne vant fire gull og totalt 13 medaljer i helgens svenske stevne Kungsbacka Masters. Stevnet som ble arrangert av Kungsbacka fäktklubb i Kungsbacka Sportshall hadde 133 starter.

I flere av gutteklassene var det flere nordmenn enn svensker på premiepallen. Blant annet imponerte Viktor Jarl Breivik fra Bygdø Fekteklubb (på bildet over) med å vinne gull i to ulike aldersklasser. Totalt fikk de norske fekterne med seg fire medaljer i hver valør. Dette var sesongens siste stevne, og lover således godt for den neste.

Mer informasjon om stevnet med flotte bilder finnes på stevnearrangøren Kungsbacka Fäktklubb sin Facebookprofil.

Vi gratulerer alle de norske medaljevinnerne!

Synliggjøring av norsk fekting
I Facebook gruppen Fektebilder er det publisert mange flotte bilder fra både Kungsbacka Masters og andre stevner. I denne gruppen finnes også bilder fra Norgesmesterskapene, fra treningssamlinger og fra konkurranser i utlandet. Bli gjerne medlem av gruppen for å se andres, og publiserer egne bilder og videosnutter.

Vi oppfordrer også både fektere og deres foresatte til å følge, like og dele innleggene på Fekteforbundets offisielle Facebookprofil. Ved å gjøre dette holder man seg både orientert og bidrar i synliggjøringen av norske fekting.