Bruk våre sponsorer

Thon Hotels

Thon Hotels"Thon Hotels gir Fekteforbundets klubber og medlemmerne deres gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av Fekteforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels".

Klikk på Thon-logoet og du kommer til Thon Hotels sin hjemmeside. Du er nå automatisk pålogget med Fekteforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Heretter vil du få opplyst de billigeste tilbudene og prisalternativerne. Husk, det er kun via dette link du får rabattene (TH87814)! Ved Telefonbestilling bruk kode FFAFEK.

Thon Hotels støtter idretten din og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: "Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferensehoteller".

Sportslotteriet

Sportslotteriet


Fekteforbundet har sammen med de andre 13 særforbundene i Flerforbundsavtalen inngått en langsiktig avtale med Sportslotteriet.Gjennom denne avtalen kan dere som klubb benytte dere av det lotteriet som arrangeres av Sportslotteriet.

- Inntektsbringende aktivitet med minimal innsats.

Konseptet er det samme som Fotballotteriet; et lotteri som har siden 1994 vært en sukse for mange klubber i landet.

Vi anbefaler, at dere ser nærmere på hva www.sportslotteriet.no kan tilby dere.

Sportslotteriet -
Et komplett tilbud. Full organisering - ingen risiko for klubben

Eventuelle spørsmål - ta ikke kontakt med forbundet, men direkte til Sportslotteriet - Telefon 69 27 58 72 / Mail: post@sportslotteriet.no / Web: www.sportslotteriet.no

Sportslotteriet arrangeres av Norges Badmintonforbund, Norges Bandyforbund, Norges Basketballforbund, Norges Biljardforbund, Norges Bokseforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Bowlingforbund, Norges Bueskytterforbund, Norges Danseforbund,Norges Fekteforbund, Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Norges Klatreforbund, Norges Skytterforbund og NorgesVannski- og wakeboardforbund

Norsk tipping

Norsk TippingNorsk Tipping er idrettens generalsponsor. Overskuddet fra selskapets spill (spillemidlene) fordeles lik
mellom norsk idrett og kultur. Fekteklubbene anbefales dessuten å utnytte mulighetene som finnes i Grasrotandelen. Denne ordningen som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Les mer om Grasrotandelen.

SAS avtalen

SASIdretten (NF og fekteklubber) har en avtale med SAS Braathens om bonus på alle flyreiser for idretten. Ved billettbestilling må man oppgi en kode, så vil billettkostnaden bli registrert under Fekteforbundet. NF får ved årets slutt utbetalt en bonus.Sportpriser: http://www.sas.no/no/Tilbud-og-priser/Priser/Sportspriser/

NFs kode er: FEKT999

Hertz avtalen

Hertz


Idretten (NF og fekteklubber) har en avtale med Hertz om bonus på alle leiebiler. Ved bilbestilling må man oppgi en kode, så vil leien bli registrert under Fekteforbundet. NF får ved årets slutt utbetalt en bonus.


NFs avtalenummer er: CDP# 582933


Flerforbundsavtalen (FFA)

Er du vår nye samarbeidspartner i FFA – Flerforbundsavtalen?

FFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele
15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør FFA til det ”2. største idrettsforbund i Norge”

Stor profileringsplattform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponsornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering.

Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idretts Norge i et samlet veletablert, anerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen og innleid konsulentfirma (BMC) holder tak i de daglige gjøremål, vedlikeholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

FFA har i dag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Ønsker du å vite mer om FFA? Ta kontakt til Jannick Trasborg – 90 95 16 20 – jannick.trasborg@bmcas.no


© 2016 www.fekting.no All Rights Reserved

NORGES FEKTEFORBUND

Sognsveien 73, 0855 OSLO
Post: Ullevål Stadion, 0840 OSLO
Tel: +47 22 89 55 99

Powered by: Bloc