BESTILL ÅRETS SOMMERFERIE

Postet av Norges Fekteforbund den 6. Mai 2021

Thon Hotel Lofoten, Business room. 

Fekteforbundets samarbeidspartner, Thon Hotels, tilbyr medlemmene i fekteklubbene 25% rabatt på opphold, og full fleksibilitet på bestillingen i sommer. 

Som en av Fekteforbundets samarbeidspartnere gir Thon Hotels Fekteforbundets klubber og deres medlemmer deres gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av Fekteforbundets arrangementer skjer derfor på Thon Hotels, og vi anbefaler alltid opphold på disse hotellene ifm. stevner.

I likhet med idretten, er også reiselivet sterkt preget av pandemien. Nedstengningen har ført til stengte hoteller og permitteringer av ansatte. Selv om den gradvise gjenåpningen av samfunnet varierer med hvor man bor, gjør smittevernstiltakene og den pågående vaksineringen at vi nå kan skimte et lys i horisonten. 

Benytt anlegningen til å oppleve Norge
Uavhengig av vaksinasjonstakten, og utviklingen av vaksinepass vil det trolig komme færre utenlandske turister til Norge i sommer. Om du vurderer å ferie i Norge, benytt derfor anledningen til å få et godt tilbud og samtidig støtte vår samarbeidspartner Thon Hotels. 

Les mer og bestill via denne lenken