DEL OG LIK GODE TIPS I #FEKTEKARANTENE

Postet av Norges Fekteforbund den 20. Mar 2020

Hva skal man finne på når «alt» er stengt? Skjermaktiviteter er bra å ha, men det er smart å komme seg opp av stolen også. Foto: Norges Fekteforbund.

I løpet av kort tid er hverdagen endret, og mange lengter tilbake til treningen. Mye kan imidlertid gjøres for å holde seg aktiv hjemme også.

Vi vet at mange også hadde gledet seg til å delta på trener- og dommerkurs, til flere treningssamlinger, til avslutningen av Ungdomsserien, til det åpne Østlandsmesterskapet og til årets to Norgesmesterskap. 

For å hindre spredningen av Koronaviruset, er imidlertid all organisert trening, samlinger og konkurranser forbudt inntil videre

Det er viktig å følge myndighetenes råd og pålegg for å begrense smittespredningen, men heller ikke glemme at situasjonen er forbigående, og at vi så snart som mulig er i gang igjen. 

Bli derfor ikke inaktiv og stillesittende foran PCen og andre skjermer! 

Gode innspill til øvelser
De aller fleste har godt av å ta en løpetur i skogen eller tilsvarende uten å bryte myndighetenes råd og pålegg. Utover ekle øvelser for mage/rygg på stuegulvet hjemme anbefaler Fekteforbundet dessuten nedenstående lenker til både norske og internasjonale sider som gir gode ideer og inspirasjon til egentrening for fektere:

Lik og del tips
Fekteforbundet oppfordrer alle til å drive egentrening, og gjerne dele bilder og video i sosiale medier for å motivere flere til å gjøre det samme.

Allerede har noen delt kreative innspill i Facebook-gruppen «Fektebilder». Merk gjerne eventuelle innlegg med #Fektekarantene og #SportsStayAtHome. Sistnevnte hashtag brukes allerede av fektere i hele verden. 

Vi håper dette kan motivere så mange som mulig til å holde seg i form, og ikke minst forkorte ventetiden til vi igjen kan møtes på fektepistene.

I mellomtiden ber vi alle om å følge myndighetenes råd, og holde hodet kaldt og hjertet varmt. 

 
0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline