SIDDIS CUP I STAVANGER

Postet av Norges Fekteforbund den 21. Jan 2019


(Foto: Stavanger Fekteklubb.)

Siddis Cup ble i helgen 19. og 20. januar arrangert i Tastahallen av Stavanger Fekteklubb. Dette Norgescupstevnet, som var årets første, hadde 162 starter med fektere fra seks fekteklubber. 

Det ble utdelt medaljer i 10 klasser. Fekterne fra Bergens Fekteklubb stakk både av med flest seiere, og antall medaljer totalt. 

Arrangørklubben, som ikke har arrangert et stevne i Norgescupen på over 10 år, imponerte også. Resultatmessig vant arrangørklubbens fektere nest flest seiere, og kom på andreplass på medaljestatistikken. Klubbens frivillige sto dessuten for et flott arrangement.

Selv om fekterne fra Bergens Fekteklubb dominerte toppen i flere klasser, vant fektere fra hele fem forskjellige klubber sine klasser. At også alle klubbene var representert i medaljestatistikken betyr at nivået ikke er helt ujevnt fordelt mellom klubbene og regionene. 

Vi gratulerer både alle medaljørene og Stavanger Fekteklubb for et godt arrangert stevne!

Se bilder fra arrangementet på Stavanger Fekteklubb sin Facebookprofil her

Se alle resultatene her

Dommereksamen
Norges Fekteforbund avholdt eksamen i trinn 1 av dommerutdanning samtidig med stevnet i Stavanger. Det var 20 påmeldte som praktiserte som dommere på lørdag og søndag under påsyn av Bjørn Faye og Andras Borsodi; den eneste med FIEs dommerlisens.

Europacup for kvinnelag, Italia
Det har også vært avholdt Europacup for kvinnelag i helgen. 

Njård sitt damelag bestående av Irina Aschehoug, Thale Hille-Dahl og Pia Albertson fikk  11. plass i konkurransen for seniorer som ble avholdt i Caserta, Italia. 

Se resultatene her

Njård Fekting
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline