REGIONALE TILTAK IGANGSATT

Postet av Norges Fekteforbund den 23. Okt 2017


Et av tiltakene i Fekteforbundet sin sportslige plan er å styrke det regionale samarbeidet. Målet er å øke aktiviteten blant barn og unge, skape et tettere samarbeid mellom klubbene og stimulere til vennskap mellom fekterne i ulike byer. 

Regional treningssamling på Vestlandet
På Vestlandet er en av aktivitetene å organisere regionale ungdomssamlinger. Denne helgen ble første samling arrangert i Bergen. Fektere fra Stavanger FK og Bergens Fekteklubb var sammen to dager og gjennomførte treninger, konkurrerte og hadde sosial sosialt samvær for å bli bedre kjente. Se videoen!!

Ungdomsserien
Et annet tiltak for å styrke det regionale samarbeidet er Ungdomsserien som foregår på Østlandet. Dette er en barne- og ungdomsserie som består av fire stevner i fire klubber. Alle stevnene er åpne for alle som ønsker å delta. Første stevne i serien var ZORRO Cup som ble arrangert av Oslo Fekteklub. Se bildet øverst i saken og flere på OF sin Facebookside. Neste stevne i serien er Angelini Cup som arrangeres av Bygdø Fekteklubb 9-10 desember. Diplomutdeling og feiring skal skje i forbindelse med siste konkurranse i samarbeid med arrangøren Nøtterøy Fekteklubb.

Les mer om Ungdomsserien her.

Fekteforbundet takker fekterne for god innsats, alle de involverte klubbene, og ikke minst de frivillige hjelperne for to flotte arrangementer!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline