SAKSLISTE OG -DOKUMENTER TIL FEKTETINGET 2018

Postet av Norges Fekteforbund den 23. Mar 2018

Norges Fekteforbund har tidligere varslet organisasjonsledd som har representasjonsrett, samt kontroll- og valgkomiteen om ordinært ting, søndag 8. april i Idrettens Hus på Ullevål Stadion i Oslo.  Det har i tillegg blitt sendt ut supplerende informasjon per epost 2. mars.

I henhold til NIFs lovnorm § 14 pkt. 2 skal fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med innkomne forslag til særforbundstinget gjøres tilgjengelig senest to uker før tinget. Disse gjøres herved tilgjengelig.

Følg linken til alle dokumentene her.

Valgkomiteens innstilling

Av hensyn til miljøet vil vi ikke printe ut lesekopier på tinget, og oppfordrer alle til å forholde seg til dokumentene digitalt.

Delegater
Klubbene må formelt utnevnte sine representanter med stemmerett, og returnere fullmaktsskjema innen 1. april. For antall delegater, se side to av fullmaktsskjemaet Dette er beregnet utfra antall aktive medlemmer i siste registrerte samordnete rapportering til NIF.

Klubbseminar 
På lørdag 7. april vil det ble arrangert et klubbseminar Idrettens Hus på Ullevål Stadion i Oslo. Dagen avsluttes med felles middag klokken 19.00. Informasjon om dette ble sendt alle klubbene per epost 2. mars 2018.

AGENDA:


Reisestøtte
Norges Fekteforbund støtter med opptil kr. 2 500,- for 1. rep., kr. 1 500,- for 2. rep og kr. 1 000,- for 3 rep. Delegater som kan dokumentere at de på grunn av reisebegrensninger er avhengig av en ekstra overnatting, mottar i tillegg kr 1 000 per delegat. Støtten for 2. og 3. representant forutsetter at klubben har tilsvarende antall delegater. Støtten gjelder kun reise til Oslo (fly, tog, buss) og overnatting mot fremviste kvitteringer og utfylt NFs utleggs- og reiseregningsskjema. Mat eller lokal transport støttes ikke. Støtten forutsetter at representanten(e) deltar både på klubbseminar og på tinget.


Hotell- og flybestilling: 
Thon Hotels gir Fekteforbundets klubber og medlemmene deres gunstige priser på flyreiser og overnatting.  Man er automatisk pålogget med Fekteforbundets prisfordeler ved å klikke på Thon-logoen via Fekteforbundets hjemmeside: http://www.fekting.no/p/24271/...  Ved Telefonbestilling bruk kode FFAFEK eller kode TH87814. Ved bestilling av fly kan SAS Sportsreiser benyttes. Bruk Fekteforbundets kode FEKT999. 

Vi benytter anledningen til å ønske alle en god påske!

Med vennlig hilsen,
for styret i Norges Fekteforbund
Junjie Cao, presidentBERGENSFEKTERNE DOMINERTE PÅ HJEMMEBANE

Postet av Norges Fekteforbund den 19. Mar 2018

Norgesmesterskapet i 2018 for junior, kadett og ungdom ble en stor suksess for den tekniske arrangøren, Bergens Fekteklubb. Medaljene ble spredt på fektere fra syv ulike klubber, men av de åtte NM-klassene i kårdefekting tok fekterne fra Bergensklubben hele seks gullmedaljer.

Blant annet kapret 14-åringen Vilde Tengesdal (bildet) hele tre NM-titler. Hun vant både U15 (ungdom), U17 (kadett) og U20 (junior). 

Fekterne fra Nøtterøy Fekteklubb markerte seg også kraftig. Til tross for at dette er en av de mindre fekteklubbene i Norge, plasserte klubben seg resultatmessig som Norges tredje beste fekteklubb. 

Parallelt med Norgesmesterskapet, arrangerte Bergens Fekteklubb også et landsstevne for de som er for unge til å delta i et NM. Totalt var derfor rundt 160 barn og ungdommer i aktivitet. Dette tyder på god rekruttering til fektesporten.  

Norges Fekteforbund gratulerer vinnerne, og alle som var i aktivitet i Haukelandshallen i helgen. Takk sendes også til Bergens Fekteklubb med alle de frivillige som bisto i avviklingen av arrangementene.

Se alle resultatene herUTTAK JUNIOR- OG KADETT-VM 2018

Postet av Norges Fekteforbund den 13. Mar 2018

Årets verdensmesterskap avholdes i Verona, Italia i perioden 1. til 9. april. Følgende fektere er tatt ut til å delta:

Kårde Gutter Kadett:

  • Benjamin Dahlbo (Njård Fekting)

Kårde Herrer Junior:

  • Tomas Geitung (Bergens Fekteklubb)
  • Ferdinand Eliassen (Bygdø Fekteklubb)
  • Fabian Alfheim (Bergens Fekteklubb)
  • Benjamin Dahlbo (Njård Fekting)

Hvem skal reise som leder blir bestemt senere.  

Stevneprogram:

1. april: Kårde herrer junior

2. april: Kårde gutter kadett

3. april: Kårde herrer lag

Les mer om verdensmesterskapet her

Les mer om uttaket i TK-protokollen fra 12. marsFLOTT INNSATS PÅ VÅRSTØTET I UNGDOMSSERIEN

Postet av Norges Fekteforbund den 12. Mar 2018

Norges Fekteforbund igangsatte høsten 2017 en ny konkurranseserie for ungdommer, kalt Ungdomsserien. Serien er åpen for fektere fra hele landet, men gjennomføres som regionale konkurranser i fire ulike klubber på Østlandet. 

Ungdomsserien skal være uhøytidelig, men også gi spennende opplevelser og fungere som en introduksjon for deltakelse i større nasjonale og nordiske konkurranser. Stevnene har hatt en jevn økning i både antall fektere og i antall klubber som sender fektere. 

Stevne nummer tre av fire i Ungdomsserien, Vårstøtet, ble avholdt i helgen 10. og 11. mars. Dette var Njård Fekting sitt bidrag, og stevnet hadde totalt 114 starter med fektere fra syv klubber. 

Norges Fekteforbund takker fekterne for god innsats, teknisk arrangør Njård Fekting for et flott stevne, og ikke minst de frivillige som bidro i gjennomføringen!

Diplomutdeling og feiring skal skje i forbindelse med det siste stevnet på Nøtterøy i samarbeid med Nøtterøy Fekteklubb, 5. og 6. mai 2018.

Les mer om stevnet, se flere bilder og finn resultatene på Njård Fekting sine hjemmesiderLevert av IdrettenOnline